Carnaval 2012

Het is alweer bijna carnaval: het feest waar ik ieder jaar opnieuw naar uit kijk. Vijf dagen lang feesten en gek doen, heerlijk! Hierboven een foto van vorig jaar, toen ik met vriendinnen als Bob de Bouwer verkleed ging. Dit jaar heb ik er extra veel zin in, want ik ben de eerste dag van carnaval jarig. Dan is het nog niet officieel carnaval, maar wordt het wel gevierd. Het leek me leuk om met jullie te delen hoe ik dit jaar verkleed ga.

Een aantal weken geleden zat ik te brainstormen wat ik op mijn verjaardag zou worden. Ik wilde iets toepasselijks, want je bent niet ieder jaar met carnaval jarig! Als grap ontstond het idee om als taart verkleed te gaan, waarbij mijn vriendinnen dienen als de kaarsen. En dat gaan we nu ook echt doen! Oké, het is niet zo dat ik verkleed ga in een taartenpak, maar ik ben van plan een taartenhoed te kopen en mezelf te versieren met slingers. Het moet immers wel duidelijk zijn dat ik jarig ben! Mijn vriendinnen doen wat wits aan en doen een waxinelichtje op batterijen in hun haar. Ik hoop dat het er leuk uit komt te zien!

De overige dagen ga ik met vier andere vriendinnen verkleed als… de Spice Girls! Na lang nadenken zijn we hierop gekomen, want het is echt moeilijk om iets origineels te verzinnen. We kleden ons een beetje in de stijl van toen (lekker fout!) en iedereen heeft een eigen Spice Girl. Zo word ik Baby Spice (de middelste), dus ik mag me lekker meisjesachtig kleden! Verder willen we allemaal een cropped top kopen en dan door middel van strijkpapier op de voorkant onze naam zetten en op de achterkant de tekst If you wanna be my lover… (van het gelijknamige liedje van de Spice Girls, mocht het nog niet duidelijk zijn). Eigenlijk willen we ook van die foute plateauschoenen, maar helaas zijn deze schoenen onvindbaar voor een goedkope prijs.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik zal net als vorig jaar na afloop weer foto’s posten. Aan degene die dit jaar carnaval gaan vieren: wat worden jullie?
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *