Vaseline Lip Therapy Cacao

Ik ben dol op de tinnetjes van Vaseline. Deze lippenbalsems genaamd ´Lip Therapy´ voeden je lippen en maken ze superzacht. Je doet er onwijs lang mee en ze zijn zo lekker goedkoop. Daarom werd ik ook enthousiast toen ik hoorde dat er een nieuwe Vaseline Lip Therapy komt, met cacao!

De lippenbalsem ruikt naar cacao en beschermt je lippen tegen alle weersomstandigheden. Droge lippen met velletjes zijn dus volledig verleden tijd! Ook worden je lippen goed gehydrateerd met als resultaat zachte, verzorgde lippen met een mooi glansje.

De verpakking is weer lekker old school, maar dan in een bruine variant! Old school is eigenlijk niet helemaal waar, want warme kleuren zoals bruin, groen en khaki zien we dit najaar weer lekker veel. Daarom is de Vaseline Lip Therapy Cacao ook nog eens een leuk accessoire voor in je tas.

Ik ben heel benieuwd of deze net zo lekker smeert als mijn oude vertrouwde voorgangers en binnenkort kun je dat hier lezen! Je kunt de Lip Therapy natuurlijk ook zelf proberen want voor €1,99 is het tinnetje al verkijgbaar bij de Kruidvat. Nog wel even geduld, het product komt pas half oktober in de winkels te liggen…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *