My faves: wenkbrauw stuff

My faves is terug van weggeweest! Deze keer laat ik jullie mijn favoriete wenkbrauw product zien. Ik heb verschillende dingen uitgeprobeerd maar ik vind toch mijn Wet ‘n Wild browkit het allerfijnst. En dat is zéker een favoriet…

Photobucket

Dit is het kitje. Ik heb hem gekocht op de webshop www. Boozyshop.nl voor €5,99.
Er zitten twee verschillende kleuren in: een chocalade bruine kleur en een wat lichter kleurtje. Naast de poeder zit er ook nog een wax in, een pincet en een kwastje. De verpakking is zo gemaakt dat aan de onderkant je er een spiegeltje uit kunt schuiven. Handig!
Ik gebruik de lichtere kleur het meeste, omdat ik het anders te donker vind. Mijn wenkbrauwhaartjes zijn best wel dun en vallen ook niet zo op, daarom vind ik het mooi om ze wat bij te poederen.
De kleurtjes zijn erg gepigmenteerd, dus daar moet je wel mee uitkijken, maar beter dan dat er geen kleur vanaf komt!
Over de pincet ben ik niet zo heel erg te spreken. Je moet flink je best doen om alle haartjes weg te halen en ik gebruik hem dan ook alleen voor noodgevallen (lees: ik heb geen pincet en ik zie wat verdwaalde haartjes).
De kleur blijft ook lang zitten en voor die 6 euro is hij het helemaal waard. Ik gebruik hem echt iedere dag en als hij op is dan koop ik zeker een nieuw exemplaar.

Wat gebruiken jullie voor je wenkbrauwen? Of gebruiken jullie niks?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *