Review Vaseline Lip Therapy Cacao

Iets meer dan een week geleden vertelde ik aan jullie dat er half oktober (nu dus!) de nieuwe variant van de Vaseline Lip Therapy in de winkels kwam te liggen: Cacao. Ik heb een tinnetje ontvangen voor een review en was dan ook razend benieuwd naar dit product. We houden immers allemaal van cacao. Ik bedoel: welk meisje lust nou geen chocolade? Maar toch, ik denk niet dat pure chocolade iets wat je als geur op je lippen wilt hebben, en misschien qua kleur ook niet. Ik was daarnaast ook nog eens bang dat het een chemische chocoladegeur zou hebben, maar niets is minder waar. Het product is me echt 100% meegevallen!

Wat me als eerste opviel: het is nog steeds een old-school blikje, maar de verpakking is wel anders. Zo zijn onder andere de letters aan de onderkant van het tinnetje anders geplaatst, maar nog veel belangrijker: aan de onderkant hebben ze het tinnetje iets breder gemaakt waardoor je het dekseltje er echt véél makkelijker af krijgt. Zeker als je vette vingers hebt kan dit nog wel eens moeilijk gaan, maar dat is vanaf nu dus verleden tijd!

Waar ik nog veel benieuwder naar was, was de binnenkant. Ik verwachte een bruine substantie aan te treffen maar ik kreeg ‘slechts’ een neutrale Vaseline-kleur te zien. Ook de geur was veel beter dan verwacht. Er is een lichte cacaogeur aanwezig, maar deze is absoluut niet overheersend. Yay!

Als klap op de vuurpijl maakt dit product mijn lippen ook nog eens enorm zacht. Mijn droge lippen verdwenen als sneeuw voor de zon en voelden heerlijk gevoed aan. Ik ben fan! Wie weet jij ook wel…. De Vaseline Lip Therapy in Cacao is voor €1,99 verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *