REVIEW – ETOS SCRUB

Scrubs… Ik hou ervan! Van Etos ontving ik een Wellness Inner Calm salt scrub, omdat ik volgens hen wel wat ontspanning kon gebruiken in mijn drukke leven. Deze lijn heeft meerdere producten, zoals een shower foam, body oil spray en een body mask. Allemaal voor innerlijke rust! Daarnaast zijn er ook nog andere lijnen uitgebracht: Your Pure Body voor ultieme reiniging en A Beautiful You voor perfecte verzorging. In iedere lijn zitten weer verschillende producten. Super leuk, zo’n wellness-lijn!

In de Inner Calm lijn staat de geur patchouli centraal. Zo dus ook in deze scrub! Ik ruik de geur van lavendel daarnaast ook heel goed, en de combinatie van deze twee is echt heel lekker. Echt zo’n ontspannende geur. Altijd fijn na een drukke dag, om vervolgens je bed in te duiken. Wat me vooral opvalt aan de scrub is dat hij mijn huid heerlijk zacht maakt. Dit komt door de olijfolie die in de scrub zit. En dat is precies wat ik van een scrub verlang: dat ‘ie mijn huid lekker zacht maakt. De scrubkorrels zijn ook niet de grof, maar gewoon perfect van grootte. Wat dat betreft is deze scrub dus echt een aanrader!



Ik vind de nieuwe wellness lijn van Etos heel leuk bedacht. De verpakkingen zien er leuk uit, dus dat geeft echt zo’n luxe gevoel. Uit onderzoek is tevens gebleken dat als het om verwenproducten voor de huid gaat, een fijne scrub de ultieme favoriet is onder vrouwen. En dat komt mooi uit, want tot en met 12 mei geldt op alle wellness producten van Etos 25% korting! Dan kost deze scrub geen €6,49, maar €4,90!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *