Essence shoplog 12/10/2010

Van dinsdag 12 oktober t/m zondag 24 oktober 2010 is er weer 2+1 gratis op het assortiment van Essence bij Kruidvat. Ik heb uiteraard even gebruik van deze actie gemaakt aangezien ik een aantal leuke dingen op het oog had. Normaal gesproken koop ik niet zoveel van Essence, maar de laatste tijd hebben ze echt supermooie nagellakjes en die kon ik dus ook echt niet laten liggen.

Op de blog van Martine las ik over speciale pads voor in je hoge hakken. Ze had die van het huismerk van Kruidvat, maar toen ik deze bij Essence tegenkwam dacht ik dat ze wel hetzelfde zouden doen. Dit zijn de Show your feet gel shoe pads. Mijn nieuwe enkellaarsjes van de H&M vind ik namelijk erg mooi, maar ik krijg nogal snel pijn aan mijn voeten. Hopelijk gaat dat minder snel als ik deze dingen draag. Hier komt nog een review over! De prijs weet ik niet meer precies, ik geloof rond de €3,-.

Ik was al langer op zoek naar een donkerroze lipgloss en deze kwam erg in de buurt bij wat ik zocht. Het is een XXXL shine lipgloss, wat ik over het algemeen echt superfijne lipglossen vind. Ze plakken niet en er komt vaak veel kleur vanaf. Zo ook bij dit exemplaar! Het is de kleur ‘True Love’ en hoewel de lipgloss eigenlijk iets te rood is – ik zocht roze – vind ik hem toch erg mooi. Deze kostte €1,79 en ook over dit product komt nog een review.

Van een vriendin hoorde ik dat de Pure Teint Compact Powder van de Pure Skin lijn van Essence erg fijn was. Ook op een blog las ik hier een positieve review over en daarom besloot ik hem te proberen. Ik had toevallig ook een nieuwe poeder nodig, dus dat kwam helemaal mooi uit. Ik heb de lichtste kleur (01 beige) en deze poeder kostte ongeveer €3,-. Echt geen geld dus!

Misschien vroegen jullie je al af waar die nagellakjes bleven waar ik het over had! Ik wil al een tijdje een donkerrode kleur en toen ik op de blog van Sharon een swatch zag van deze nagellak wist ik dat dit het lakje was waar ik naar zocht. De nagellak kostte nog geen 2 euro dus dat was ook nog eens mooi meegenomen. Het is een Multi Dimension lakje in de kleur ‘Late at night’.

‘Walk of fame’ is een lichtbruin, creamy kleurtje. Hey, zo’n kleur had ik nog niet! En voor slechts €1,29… Ik kon hem niet laten liggen! Het is een nagellak van de Colour & Go serie, waar ik overigens de laatste tijd erg enthousiast over ben.

Is ‘ie nou lichtpaars of lichroze? Ik weet het niet, en misschien vind ik hem daarom ook wel zo speciaal. ‘Enchanted Fairy’ is een subtiel, licht kleurtje met een mooie shimmer erdoor heen. Ik draag het lakje nu op mijn nagels en ik kan je vertellen dat één laagje voldoende was voor een goede dekking. Wow! Kostte €1,29.

Ik ben erg blij met mijn budgetaankoopjes, aangezien het stuk voor stuk allemaal echt fijne producten zijn. Ik wil veel meer over de producten zelf vertellen maar dan wordt dit artikel wel erg lang dus daarom komen van alle producten nog reviews of Nails Of The Day’s! Stay tuned….

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *