Beautytrends najaar 2010

De perfecte rode lippen, geaccentueerde wenkbrauwen, haarbanden en foundation nagels hebben jullie al gezien, maar er zijn meer beautytrends voorspeld voor dit najaar. Ik geef bij iedere trend een korte beschrijving + een tutorial door een beautyguru op Youtube, zodat je toch nog weet hoe je een bepaalde trend kunt toepassen.

Black eyes
Black eyes en dan vooral smokey, zijn eigenlijk tijdloos – wanneer waren ze geen trend? -, dus je kunt ze nog gewoon door blijven dragen. Ga je voor een extreme look met veel vlekken en strepen, of alleen smokey? It’s all yours! Eigenlijk is het heel simpel: pleur wat zwart op je oogleden (dat kan in de vorm van oogschaduw zijn, maar eyeliner kan natuurlijk ook!) en je doet ‘t helemaal goed.

Vlechtwerk
Vorige zomer maakte de vlecht al een comeback maar het is een blijver. Je kunt gaan voor de french braid – de vlecht die we allemaal kennen – of een visgraat vlecht. Netjes of nonchalant, in het midden of aan de zijkant, ingevlochten of niet: het kan allemaal! En het handigste is, je hebt niet meer dan een borstel en elastiekje nodig voor een leuke look.

Big hair
Wat hoort bij big hair? Volume! Dat creeër je het makkelijkste door je haar flink te touperen en wees vooral niet te voorzichtig met de haarmousse en -spray. Ik wilde hier nog een tutorial van maken aangezien ik een superhandige tip heb, dus wie weet komt die nog wel een keer langs! Big hair kan namelijk altijd.

Wetlook
Je weet vast wel hoe je haar eruit ziet als je kopje onder bent geweest in het zwembad. Voortaan hoef je dat niet meer te drogen want je kunt nu gewoon met je natte koppie over straat. Nou ja…. bijna dan! Het ziet er heel makkelijk uit, maar wil je het goed doen dan moet je het toch wel echt perfectioneren. Met een pot gel, kam en stijltang kom je al een heel eind dus probeer het uit!

Ik kon geen geschikte tutorial vinden maar dit is wat ik bedoel!

Colourful
Alle kleuren van de regenboog mogen gezien worden! Niet alleen op je oogleden, maar ook op je lippen! Ongebruikelijke kleurcombinaties, gekleurde mascara of groene glitters: doe eens gek! Let vooral niet op alle regeltjes maar doe wat jij mooi vindt en goed bij je vindt passen.

Hopelijk hebben jullie nu een beetje door wat de trends zijn! Natuurlijk moet je gewoon doen en dragen wat je zelf mooi vindt, maar dit zijn de richtlijnen.

Welke trend vinden jullie het leukst? Mijn favorieten zijn black eyes, wetlook en colourful. Ik ben benieuwd wat jullie favorieten zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *