Nagellaktrends winter 2011

Ook al houd ik me zelf nooit aan de trends op het gebied van nagellak, ik vind het wel altijd leuk om te weten wat de trends zijn. Ik vind dat je gewoon moet dragen wat je wilt en ik denk dat velen het met mee eens zijn. Desondanks kun je je altijd wel een beetje aanpassen aan de trends en daarom dacht ik: ik deel de nagellaktrends van aankomend najaar!

Nude
Deze trend gaat al een tijdje mee en dan niet alleen op het gebied van nagellak. Zowel de nude look is bij kleding als make-up veel te zien. Ik vind nude nagels erg mooi, gewoon een simpel kleurtje dat er voor zorgt dat je handen er mooi verzorgd uitzien zonder al te veel poespas. Het is wel altijd eventjes zoeken naar de perfecte nude kleur die mooi bij je huidskleur staat, maar als je deze eenmaal gevonden hebt staat het geweldig!

Crackle
Sinds een jaartje is crackle nagellak echt hot en we zien het steeds meer. Eerst was dat gebarste effect alleen bekend onder de beautybloggers, maar tegenwoordig hebben zelfs mijn zusje en haar vriendinnen crackle nagellak. Ook wel genoemd door mijn zusje als ‘cracky nagellak’ of ‘krakel nagellak’. Hoe je het ook wilt noemen, crackle nagellak zullen we veel gaan zien en dan in alle kleuren! Ben je niet helemaal van de crackle nagellak? Dan doet glitternagellak het ook goed!

Rood
De eerste nagellak die ik kocht was rood en nog steeds is rood één van mijn favoriete kleuren. De kleur kan altijd en staat heel chique en verzorgd. Je kunt kiezen voor echte knalkleuren maar wijnrood is ook erg mooi. Persoonlijk vind ik de knal kleuren het mooiste!

Donkere kleuren
In de zomer loop ik niet graag rond met donkerblauwe of zwarte nagels, maar in het najaar ben ik er dol op. De felle kleuren maken dus plaats voor de donkere kleuren! Op de catwalk zagen we vooral donkerblauw, legergroen, donkerbruin en donkerpaars. En de combinatie met metallic is ook populair!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *