Hoe combineer je zwarte nagellak?

Zwarte nagellak is hot, maar je moet het wel juist combineren zonder er als een gothic uit te willen zien. Tenzij je dat wilt natuurlijk, maar dat lijkt me eigenlijk van niet. (Heb niks tegen gothics hoor maar het is niet mijn stijl).

Ieder nagellak merk heeft wel een zwarte nagellak in het assortiment. Vaak dekken de goedkope lakjes minder goed en bij zwarte nagels is dat dan erg lelijk vind ik. Een goede budget nagellak die toch goed dekt is van Rimmel. Dekt prima en droogt erg snel.

Wat je absoluut niet moet doen:

  • Veel zwarte kleren aan trekken. Zwarte kleren zijn mooi, maar als je teveel zwart aan hebt en dan ook nog zwarte nagellak op hebt is niet mooi.
  • Hetzelfde geldt met make-up. Ga niet voor opvallend, maar blijf lekker basic. Kies geen extreme eyeliner of hele donkere smokey eyes. Ga gewoon voor goud of bruin, altijd goed en valt niet zo heel erg op. Oh, en om geen gothic te lijken: vermijd zwarte lippenstift in combinatie met zwarte nagellak. Prima als je mooi vind maar ik vind het een echte don’t.
  • Breng het niet slordig aan. Zwart valt extra op dus laat het goed drogen zonder dat er van die krassen opkomen en werk schoonheidsfoutjes bij. Slordige nagellak ziet er ook slordig uit. Dan kun je net zo goed geen nagellak dragen.

Wat ik het mooiste vind, is als je zwarte nagellak combineert met kleren waar zwarte dingen in verwerkt zitten. Hiermee bedoel ik dat je zwarte accessoires draagt, of dat je grijs/blauw/groene shirt iets van een zwarte opruk heeft. Dus dat je wel zwarte dingen in je outfit laat terugkomen zodat het matcht. Dat hoeft natuurlijk niet, je kunt ook alleen je nagellak zwart houden en in de rest van je outfit geen zwart te houden dat is ook mooi, maar ga gewoon voor safe en niet té veel zwart. Dat is het mooiste.

Ik vind het overigens ook mooi om met Konad (of andere nail art) zwart in mijn nagels te verwerken. Daar laat ik binnekort nog wel een tutorial over zien.

Hoe combineren jullie zwarte nagellak?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *