September special

Zoals ik al zei wordt de maand september een andere maand dan normaal, daarom noem ik het een special! Omdat we weer naar school moeten, hebben we eigenlijk een soort van schone lei, en met behulp van de September Special ga je helemaal fris en op de hoogte van alle trends het schooljaar in.

Trends najaar 2010
Het zonnetje begint al langzaamaan te verdwijnen en dat betekent dat het najaar eraan komt! Dus ook tijd om een nieuwe garderobe aan te schaffen… Maar wat zijn de trends van dit najaar? De gehele maand september komen deze aan bod! Er worden zowel modetrends als beautytrends behandeld, dus voor ieder wat wils! De modetrends krijgen de titel ‘Trend Report’ en daarbij leg ik uit hoe je de trend kunt combineren en wat ‘ie nou precies inhoudt. De beautytrends krijgen de naam ‘Trend Tutorial’ en juist, zoals de naam als zegt: dat worden tutorials! Ik leg jullie dan dus uit met behulp van filmpjes en/of foto’s hoe je de trend kunt toepassen zodat je helemaal trendy bent! Iedere week komen er ongeveer 3 Trend Reports & 2 Trend Tutorials online, zodat er ook nog plaats is voor normale artikelen.

Back to school winacties
Helaas, de vakantie zit er voor de meesten al weer op :( Maar je wilt die eerste weken op school natuurlijk wel goed voor de dag komen! OurFavourites.net helpt jullie een beetje. Naast trends komt er iedere week een winactie, zodat je met leuke nieuwe spullen een goede indruk kunt maken op je klasgenoten.

Hopelijk vinden jullie het leuk, veel leesplezier!

Pssstt…. De eerste Trend Report komt morgen online & vanmiddag komt ook de uitslag van de winactie op de site te staan!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *