Boozyshop bestelling 24-3-2010

Boozyshop.nl is een van mijn favoriete webshops. Een groot assortiment, voor een leuke prijs. Merken zoals NYX, Diamond Cosmetics, Essie, Wet ‘n Wild, LA Colors en nog veel meer zijn er te vinden. Sinds kort verkoopt Boozyshop ook de welbekende Sigma kwasten, super tof dus! Ik heb er laatst weer 3 leuke dingen besteld, en vandaag laat ik de producten zien.

Photobucket

Als eerste de Diamond Cosmetics topcoat. Deze kost €5,- en het is een topcoat die je nagellak mat maakt. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik ben er wel héél erg benieuwd naar. Op Boozyshop.nl verkopen ze ook de matte topcoat van Essie alleen deze schijnt even goed te zijn én is een stuk goedkoper.

Photobucket

Verder heb ik ook nog 2 NYX Round lipsticks gekocht. De NYX Round lipsticks zijn echt mijn favoriete lipsticks, ik heb er nu ook al 6. Ze zijn fijn, goedkoop en blijven lang zitten. Dit zijn de kleuren Circe & B52.

Photobucket

Photobucket

Circe is een nude lipstick. Ik vind hem erg veel lijken op de MAC lipstick ‘Myth’ en Circe staat er ook bekend om dat het een goede dupe is. Dit is mijn eerste nude lipstick en ik vind hem heel mooi. Het is wel zo dat ik niet té veel moet opbrengen want anders dan vind ik het iets too much. Subtiel is echter wel supermooi! Ik heb geprobeerd een lipswatch te maken, maar dit is helaas niet zo goed gelukt.

Photobucket

B52 is een hele creamy lipstick. Smeert perfect en de kleur is ook heel mooi: donkerroze. Het valt niet heel erg op als je hem op hebt, en dat maakt hem nou zo mooi. Het is net alsof je gewoon wat donkerdere lippen hebt. Op de swatchfoto lijkt hij roodachtig, maar dat is in het echt helemaal niet zo.

De lipsticks kosten €2,20 per stuk en dat zijn ze helemaal waard. Echte aanraders, en ik ga er zeker nog veel meer bestellen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *