Look met Gosh producten

Dit keer een ander artikel dan normaal! Ik schreef vorige week al over de CC creams van Gosh, maar ik had meer van Gosh ontvangen. Omdat zoveel reviews me saai leken, heb ik een look met de andere producten gemaakt. Dit is dus eigenlijk een review en look in één! Ik heb gekozen voor iets heel draagbaars, omdat ik me daar altijd het fijnst bij voel. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Het is dus een simpele look en ideaal voor overdag. Als basis heb ik de CC cream gebruikt in combinatie met een concealer van Essence. Op naar de andere producten!

Dit is de Natural Blush in ‘Melon’. De naam zegt het al: hij is heel natuurlijk. Ik vind de kleur heel mooi, zoiets had ik zelf nog niet. Ik vind het een super fijne blush en ik ga ‘m de komende tijd veel gebruiken! Deze kost €8,79.

Qua oogschaduw koos ik voor het Quattro Eye Shadow palette in ‘Tempting Purple’. Deze kleuren zijn paars, en zoiets draag ik normaal nooit. Ik vind kleurtjes leuk, maar niks voor mij. Daarom besloot ik het op mijn eigen manier te dragen en te combineren met een donkerbruine kleur die ik al had (eentje van Max Factor). Ik heb gekozen voor de meest lichte kleur op het bewegend ooglid, de meest donkere kleur in mijn arcadeboog en daar overheen de donkerbruine oogschaduw. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en brengen fijn aan. Dit palette kost €10,99.

Om de ogen wat intenser te maken koos ik voor een Velvet Touch Eye Liner. Deze doen me erg denken aan de oogpotloodjes van Urban Decay, alleen dan veel goedkoper. Ze zijn heel zacht (maar ook niet te té) en goed gepigmenteerd. Ik heb voor de look Temptation gebruikt, maar I Sea You is ook een hele mooie kleur. Deze oogpotloodjes kosten €7,79.

Last but not least: mascara! En op dat gebied heb ik een nieuwe favoriet ontdekt: de Waterproof Volume mascara! Ik vind het borsteltje heel fijn en precies werken en dit is eigenlijk de eerste waterproof mascara ide me echt goed bevalt. Normaal vind ik die altijd minder fijn werken, ik weet ook niet waarom! Maar deze is dus erg fijn, scheidt de wimpers goed en is ook echt waterproof. Hij kost €10,99.

Dat zijn de producten van Gosh die ik heb gebruikt! Verder gebruikte ik voor mijn wenkbrauwen een potloodje van de Hema en wenkbrauwgel van de Etos. Mijn lippen gaf ik een beetje kleur met een lipstain van NYC. En dat was het! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

DELEN:

19 Reacties

 1. Marieke 25 september 2013 / 06:41

  Hé Lizzy, hoe kan het dat ik jouw site alleen maar via mijn ipad kan bezoeken? Gewoon op de laptop doet ie het niet!

  • Lizzy 25 september 2013 / 10:16

   Hm wat raar! Welke browser gebruik je?

   • Marieke 25 september 2013 / 16:38

    Ik gebruik morzilla!

 2. Charile 25 september 2013 / 07:16

  Mooie producten! Moest wel even lachen om ‘invullen’ hihi

 3. Kimberly 25 september 2013 / 11:05

  Ik vind je look echt heel erg mooi! Staat je echt prachtig :-)

 4. Esmay 25 september 2013 / 11:05

  Die blush vind ik mooi, heel natuurlijk en zacht! Je ogen zijn ook mooi zo, met die paarse tinten.

 5. Milou 25 september 2013 / 11:44

  Mooie look heb je er van gemaakt! Ik vind de producten ook heel fijn maar paarse oogschaduw vind ik altijd moeilijk te combineren. Het is jou goed gelukt! En die blush ben ik echt fan van.

  • Lizzy 25 september 2013 / 16:00

   Vind ik ook hoor! Maar zo is het heel subtiel, je ogen vallen ent iets meer op zonder dat je denkt van ‘wow, draag jij nu paarse oogschaduw?!’

 6. Sarah 25 september 2013 / 13:27

  Heel mooi! De kleur blush is echt prachtig, en de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd zeg.

 7. Sophie 25 september 2013 / 16:05

  Wat een mooie look! Ik vind de blush erg mooi.

 8. Ohmygelnails 30 december 2013 / 15:37

  Erg leuk deze blog. Zou het leuk vinden als je vaker producten gaat reviewen. Zou je het niks vinden om is gel nagellak te doen?

  • Lizzy 30 december 2013 / 16:47

   Dankje! Ja daar heb ik ooit een filmpje over gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *