My favourites: deodorant

Deodorant: ik probeer meestal zoveel mogelijk soorten en merken uit, want ze werken eigenlijk nooit allemaal goed. Ik heb altijd heel erg veel last gehad van transpireren. Vooral op de basisschool, ik schaamde me altijd dood wanneer ik er achter kwam dat ik weer van die vlekken onder mijn oksels had. Ik wilde zelfs botox in mijn oksels om het zweten te verminderen! Maar nu lijkt dat probleem haast wel verdwenen! En ik denk dat ik wel weet hoe dat komt…

Sinds de DeoDry deodorant stick van The Body Shop in mijn leven kwam, lijkt mijn zweetprobleem wel verdwenen! Ik las al die reviews op internet en iedereen was lovend over de nieuwe deodorantlijn van The Body Shop, maar kwam dat niet een beetje doordat het een soort hype was? Ik begon met proberen, en ik vond de werking niet zo. De deodorant ruikt lekker, maar na een tijdje verdween die geur en rook ik mezelf. Klinkt smerig, dat is het ook, maar ik kon er niks aan doen. Het zweten verminderde wel aanzienlijk, dat vond ik dan weer wel héél erg fijn. Daarom besloot ik om deze stick te combineren met een andere deodorant. Normaal gesproken met ik namelijk niet zo’n fan van sticks, het voelt een beetje plakkerig aan. Terwijl een deospray altijd meteen een fris gevoel geeft. Ik schafte de deospray van de Rexona bij de Action aan, voor iets minder dan 2 euro. De geur was lekker, en hij gaf een lekker fris gevoel.
Tegenwoordig douche ik ‘s ochtends, breng ik daarna de DeoDry aan, en daarover de deospray van Rexona. Ik kan je vertellen, dit is echt een gouden duo! Ik zweet natuurlijk af en toe bij zware inspanning nog wel eens (hello, het zou niet gezond zijn als ik helemaal niet meer zweette!) maar bij normale dingen niet meer, en ik vind het zo fijn!

De DeoDry van The Body Shop kost €5,- en die van Rexona €1,80. Ik ben overigens ook erg fan van de sprays van Nivea, dus ik denk dat die er ook wel fijn bij zou zijn.

Welke deodorant is jullie favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *