Schoolspullen 2010/2011

Schoolspullen: je kunt er beter maar te vroeg mee zijn, want voor je het weet zijn alle mooie/leuke dingen weg. Zoals ieder jaar ga ik naar de Hema, waar ik dan meestal ook het meeste van mijn schoolspullen koop. Omdat Hema agenda’s bij mij langer meegaan dan al die duurdere (dat komt door de ringband) heb ik weer voor een Hema agenda gekozen. Tja, het wordt onderhand een beetje standaard, maar ik vind ze gewoon erg fijn!

Dit zijn de spullen die ik voor dit jaar heb gekocht. Het meeste komt van de Hema, alleen 3 collegeblokken, de geweldige schaar met zebraprint en pennen komen van de Action.

Misschien kunnen jullie wel zien wat de hoofdkleuren van dit jaar zijn. Ik heb het kwa printjes rustig gehouden, maar ik vind het wel leuk om er een beetje kleur in te brengen. Anders wordt het allemaal zo somber!

Ik heb die kleuren helemaal niet zo uitgekozen, maar het kwam eigenlijk toevallig. Ik liep naar het kaftpapier en ik vond de combinatie donkergrijs, met lichtgrijs/zilver en lichtroze wel leuk. Ik had nog snelhechters nodig, alleen die waren verpakt per 4. Twee roze met zilveren bloemen, en twee blauwe met zilveren bloemen. Dat vond ik eigenlijk ook wel leuk staan, en toen ik bij de schriften ging kijken waren die verpakt in de kleuren roze, blauw en grijs. Oké, dat werden dan de kleuren van dit jaar. En ik vind het eigenlijk wel leuk! Overal zie je het eigenlijk in terug. In de potloden, schriften, agenda en etui. De agenda heeft een insteekhoes, en dat is superhandig, want zo kan ik een leuke foto of een plaatje in de voorkant doen, zodat die nooit verveelt! De etui is een kleintje, want ik was eigenlijk van plan om een make-up tasje te kopen van de H&M. Dat had ik vorig jaar ook gedaan (en die vind ik nu nog steeds wel leuk, maar die past dan weer niet bij deze kleuren -ja ik ben erg-) maar ze hadden nu geen leuke! Deze metallic zilveren paste er wel bij, dus dat werd ‘m dan!

Hebben jullie al schoolspullen gekocht? En waar kopen jullie je schoolspullen het liefste?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *