Makeup Academy oogschaduws

In Londen kocht ik bij de Superdrug twee oogschaduws van het merk Makeup Academy. Alle producten van dit merken kosten slechts 1 pond, wat super goedkoop is! Je zou het merk een beetje kunnen vergelijken met Black Onyx, een cheap-ass make-upmerk wat te koop is bij de Zeeman. De producten van dat merk hebben ook allemaal één vaste prijs. Toch kan ik haast met zekerheid vaststellen dat de producten van Makeup Academy kwalitatief beter zijn. Ik probeerde een oogschaduw uit in de winkel en ik verbaasde me over de hoeveel pigment die eraf kwam. Helaas waren veel dingen uitverkocht, maar toch heb ik nog twee leuke oogschaduws weten te bemachtigen!

De verpakking ziet er goedkoop uit, maar het kan erger. Niet te veel poespas, gewoon erg simpel. De doosjes sluiten goed, dus daar kan ik niks op aanmerken. Er zit 2 gram in, en dat is ook een redelijke hoeveelheid gezien de prijs. De oogschaduws van M.A.C. Cosmetics bevatten bijvoorbeeld slechts 1,5 gram…
De oogschaduws brokkelen niet, blijven lang zitten en zijn intens van kleur. De oogschaduws hebben geen héle bijzondere namen – de paarse is shade 10 en heet pearl – maar, ze hebben wél een naam. Ik ben dus erg enthousiast!
Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, kun je hieronder de swatches zien. De swatch van de lichte kleur is niet zo duidelijk, aangezien dit echt een soort huidskleurtje is.

Links de paarse kleur. Dit is shade 10 en heet ‘Pearl’. In deze oogschaduw zitten ook nog blauwe glitters wat de kleur erg speciaal maakt. Zeker een aanrader! De rechter kleur is wat minder bijzonder, maar kan altijd van pas komen. Deze kleur is compleet matte en daarom erg handig voor een nude look. Het is shade 17 en heet ‘Matt’.

Ik zou zeggen: kom je dit merk tegen, neem er wat van mee en sla vooral de oogschaduws niet over! Voor 1 pond kun je het best proberen, niet waar?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *