Birthday presents part 2

Vandaag het deel waarin ik de cadeaus die ik van mijn vriendinnen heb gekregen laat zien. Van één vriendin heb ik mijn cadeau al een tijd geleden gekregen: we gingen samen naar een workshop van NikkieTutorials. Dat was echt een enorm leuke ervaring! Nikkie was super lief en we hebben er erg veel geleerd. Een super verjaardagscadeau dus! Maar onderstaande cadeaus waren ook super, dus kijk snel mee!

Als eerste deze cadeaucard van de Bijenkorf. Ideaal, want je kunt kopen wat je wilt: kleding, sieraden, maar ook make-up. Wat dacht je van M.A.C. Cosmetics? Ik ben van plan er een lipglass van M.A.C. van te kopen.

Iets waar je me altijd blij mee kunt maken: een set met verzorgingsproducten. Rituals is sowieso fijn, dus dat wordt genieten! De set bevat een shower gel, klei masker, shampoo en body cream.

Met parfum kun je me altijd wel blij maken, zo ook met dit geurtje van Playboy. Het klinkt misschien een beetje fout, maar de geur is echt heerlijk!

Toen ik de iPhone hoesjes van Fab. voor het eerste zag, wist ik het zeker: ik wilde er één! Ik had het er al met vriendinnen over gehad, die dat dus goed op hebben gepikt. Ik ben er echt súper blij mee! De kleur past mooi bij de kleur van mijn iPhone en geef toe: zo’n hoesje is toch wel 10 x mooier dan een transparante cover…

Super lekker, maar o zo slecht! In de Toblerone rol die ik heb gekregen zit maarliefst 400 gram, daar ben ik wel even zoet mee! De Milka pralines had ik niet van vriendinnen gekregen maar van familie.

Dat waren ze, al mijn cadeautjes! Ik ben goed verwend dit jaar en ik ben overal super blij mee. Ik heb hartstikke leuke dagen gehad en ik wil jullie ook nog even bedanken voor alle felicitaties, THANK YOU!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *