Webshop & Besteld: Dress-for-less

Designer kleding voor lagere prijzen: wie wil dat nou niet? Dress-for-less.nl is een designer outlet waar ze verschillende merken zoals Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Miss Sixty, Diesel, Firetrip, Twenty8Twelve, Paul Frank en nog véél meer voor een lagere prijs verkopen. Me likey!


Omdat ik een goede, wat sportievere bikini zocht voor onder andere zeilkamp ben ik op deze website rond gaan snuffelen en uiteindelijk ben ik geslaagd! De bikini is eigenlijk niet eens zo heel erg mooi, maar wel van goede kwaliteit en dat had ik nodig. Hij is van O’Neill en kostte €24,90 in plaats van de gebruikelijke €40,-. Toch leuk dat ik wat heb bespaard!

Over de service ben ik erg te spreken. Er zat een nette factuur bij de bestelling en alles was hartstikke duidelijk. Het zat in een doos met het logo van Dress-for-less erop en het pakketje kwam al 2 dagen nadat ik het besteld had. Lekker snel, daar houden we van! Er zat ook nog een kortingsbon t.w.v. 10% korting op een online drogisterij. Toch wel leuk zo’n extraatje!

De verzendkosten zijn 5 euro, maar als je een big spender bent en voor meer dan 120 euro aan dingen shopt, dan zijn de verzendkosten gratis!

Kortom: een leuke online webshop met een goede service. Die komt dus ook zeker bij de pagina ‘Leuke Webshops’ te staan! Kijken jullie daar trouwens wel eens op? Er staan namelijk verschillende leuke shops op die helemaal goedgekeurd zijn volgens OurFavourites.net! Dus alleen echt de leukste shops met de beste service komen daar tussen te staan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *