My favourites: gezichtsverzorging

Het is alweer een hele poos geleden dat ik met de 50% korting van Etos de dagcrème en anti-puistjes gel van Garnier heb gekocht. Door de korting leek het me leuk om de producten eens te proberen, en wie weet was het wel een wonder middel voor mijn huid. Dat is het helaas niet, maar ik vind het wel héle prettige producten!

Garnier Pure Daily Treatment Moisturizer
De crème is heel luchtig, en voel je totaal niet zitten op je huid. Het is een soort van gel, want het voelt ook lekker fris aan. De geur is wel een beetje apart, het doet me aan chemische planten denken. Op het begin vond ik dat wel minder maar ik ben er inmiddels aan gewend en nu ruik ik het niet meer. De crème trekt snel in, en mijn huid glimt ook minder. Ook de verpakking vind ik echt een aanrader. Het is ongeveer dezelfde grootte als de MAC Studio Sculpt foundation, en de crème komt uit een soort van pipetje. Heel erg handig en hygiënisch. Of mijn onzuiverheden door de crème echt weggaan kan ik niet echt zeggen. Het wordt er zeker niet erger op, maar het is niet zo dat ik na gebruik een wow-nu-zijn-al-je-onzuiverheden-weg effect heb. Daar zorgt de anti-puistjes gel meer voor.
Garnier Pure SOS pen

Ik had verwacht dat dit een soort van stinkende troep was in de vorm van een stick die je op je puistjes moet aanbrengen. Maar nee hoor: het is een doorzichtige gel die je op je puistje aanbrengt, en vervolgens heel snel intrekt en je puistje uitdroogt. De gel ruikt ongeveer hetzelfde als de crème. Ik vind dat dit product heel goed z’n werk doet. Als ik een puistje heb, of een onsteking en ik smeer er de avond voor ik ga slapen wat gel op, dan is het de volgende dag echt al een stuk minder rood en veel kleiner. Meestal is het puistje of de ontsteking na 2 dagen verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn tubetje is dan ook bijna op! Dat komt voornamelijk ook omdat er soms iets te veel uitkomt, wat wel een nadeel is. Het is ook jammer dat je er niet zo lang mee kunt doen. De crème kan nog wel 2 maanden mee maar ik ben nu al op zoek naar een vervanger voor deze gel. Misschien koop ik wel dezelfde, maar ik heb heel vaak dat gezichtsverzorgings producten na een tijdje niet meer werken, omdat mijn huid er dan aan gewend is. Heel vervelend!

Al met al: erg fijne producten, in een redelijke prijsklasse. Ik vind de anti-puistjes gel wel echt een aanrader, jammer dat hij niet zo lang mee gaat. Maar ik gebruik heb dan ook iedere dag dus het kan zijn dat iemand anders er weer veel langer mee doet. Een echte goede crème moet ik nog vinden. Deze vind ik zeker niet slecht, maar ik wil er een die echt wat doet voor mij huid. Mijn moeder heeft altijd goede ervaringen gehad met de gezichtsverzorging van Shisheido dus ik ben van plan een crème daarvan aan te schaffen. Dat is wel echt een stuk duurder, dus ik hoop dat ze die voor mij betaalt!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *