My faves: Eyeliners en oogpotloden

Eyeliners en oogpotloden: ik heb er al verschillende geprobeerd. De ene is nog steeds favoriet, terwijl de andere rechtstreeks in de prullenbak belandden. Ik heb er verschillende geprobeerd en dit zijn echt mijn all time favourites!
Als eerste: MAC fluidline in ‘Blacktrack’. Een pikzwarte gelliner die heel lang blijft zitten. Ondanks dat het niet op de verpakking staat is hij redeljk waterproof en de substantie is erg creamy. Met een schuin afgesneden kwastje kun je een supermooi recht lijntje op je bovenste ooglid ‘trekken’ en door een (oud, vies, slecht of normaal) oogpotloodje erin te dippen kun je het ook op je waterlijn aanbrengen. Succes gegarandeerd en het resultaat is awesome. Je betaalt er wel ongeveer €17,- voor maar dat is hij zeker waard. Als deze op is dan koop ik zeker een nieuwe! Te koop MAC counters.

Mijn favoriete oogpotlood is de X-act eyeliner van Manhattan (onderste). Dit oogpotloodje is waterproof en is heel erg gepigmenteerd. Hoe vaak heb ik wel niet gehad dat er weinig kleur vanaf kwam?! Met deze heb ik daar totaal geen last van. Ik heb eigenlijk geen ervaring met het merk Manhattan maar dit oogpotloodje is echt super! Op advies van een vriendin gekocht voor ongeveer €3,-. Een klein nadeel is het slijpen. Het potloodje is namelijk niet van hout, maar van plastic, dat slijpt heel erg irritant. Voor de rest is dit ook echt een item dat ik opnieuw ga kopen als het op is. Te koop bij Kruidvat.

Het is eigenlijk niet echt een oogpotlood, maar daar kun je hem wel voor gebruiken én het design ziet er zo uit: NYX Jumbo Eyeshadow Pencil in ‘Milk’. Na tientallen positieve revies gelezen te hebben moest ik ook wel een Jumbo Eyeshadow Pencil aanschaffen. Deze witte is ideaal als basis onder je oogschaduw, op je waterlijntje om grotere ogen te creeëren en in de binnekant van je ooghoeken zodat je een frisse, open blik hebt. Hij is echt mega gepigmenteerd en hij is ook heel soft en creamy, zo hoef je niet hard te ‘duwen’ op je ooglid. Te koop voor €3,50 op Boozyshop.nl

Hieronder zijn de swatches te zien. Het horzontale streepje is een oogpotlood van Max Factor, zo kunnen jullie het vergelijken. De onderste drie van links naar rechts: NYX Jumbo Eyeshadow pencil – Manhattan X-act eyeliner – MAC fluidline.


Wat zijn jullie favorieten op het gebied van eyeliners en oogpotloden?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *