Mijn tattoo

Op Twitter vertelde ik al dat ik een tattoo kreeg, en ik heb hem nu ook! Ik vind hem heel erg gaaf. Voor sierlijke letters heb ik echt een zwak en ik vind de tekst ‘Little Monsters’ (Lady GaGa heeft de tattoo ook) gewoon geniaal! Ik heb hem op mijn pols, dat vind ik wel echt de mooiste plek. Je kunt het zelf goed zien, maar het valt niet zo heel erg op.
Of het pijn deed? Neh. Het is namelijk een plaktattoo! Helaas… Meestal zijn plaktattoo’s er nooit in zo’n mooie afbeeldingen (behalve die van Chanel…) maar het Duitse tijdschrift Bravo had in hun tijdschrift allemaal tattoo’s geïnspireerd op celebs zoals Miley Cyrus, Pink en ook Lady GaGa. Die uitgave moest ik dus hebben! Ik vond deze wel heel stoer dus ik besloot hem op mijn pols te plakken. Het ziet er toch nog best echt uit?

Of ik ooit een echte zou nemen? Ik weet het niet. Soms vind ik het best mooi, zo’n subtiele. En bijvoorbeeld de naam van je kinderen is ook iets wat je niet kunt verliezen. De naam van je vriend of man vind ik zoiets doms. Ik denk dat als ik er ooit één zou nemen dat het iets met letters is, een zin of woord, dat vind ik het mooiste.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *