Oogschaduwlooks van de afgelopen tijd.

De laatste tijd pak ik vaak een 88 palette en ga ik vervolgens aan de slag om een extreme of felle look te creëren. Ik draag ze dan ook niet naar school, want als ik naar school ga draag ik hele neutrale oogschaduw. Ook wel eens zilver, goud of blauw maar nooit echt knalkleuren. Kijk mee naar wat looks die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

Photobucket

Mijn wenkbrauwen waren toen iets té dun geëpileerd.
Deze look is gemaakt met het 88 shimmer palette. De kleuren die ik heb gebruikt zijn roze, donkerpaars en een highlightkleur. Verder heb ik ook een winged lijntje aangebracht.

Photobucket

Sorry voor de foto maar ik kan looks gewoon echt niet mooi op de foto krijgen, heel irritant.
Deze look is ook gemaakt met het 88 shimmer palette. Het is heel extreem, een soort van smokey eye maar dan anders ;). De kleuren die ik gebruikt heb zijn zwart en donkerblauw. Ik heb de oogschaduw nogal naar buiten aangebracht, wat een gaaf effect geeft.

Photobucket

Deze foto is niet zo duidelijk en het lukte ook niet echt om een duidelijke foto te maken maar je kunt wel de kleur zien. Groen! Ik heb niet zo veel groene oogschaduw, maar na de komst van mijn 88 palettes is daar verandering in gekomen. Ik probeerde dus een keer wat anders en dat werd groen. De kleuren zijn groen, donkergroen en verder ook een klein winged lijntje. Gemaakt met 88 warm palette.

Dit waren ze tot nu toe. Ik vond ze in het echt mooier dan op de foto maar het lukt me niet om een look goed op de foto te krijgen. Van bovenstaande looks heb ik per look wel minstens 30 foto’s gemaakt, vandaar.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *