Coastal Scents 88 shimmer palette

Sinds een tijdje heb ik het Coastal Scents 88 shimmer palette in huis. Een palette met 88 schitterende kleurtjes. Ik heb hem al erg vaak gebruikt en vandaag heb ik wat swatches en informatie voor jullie!


Het palette komt van Coastal Scents en kostte $19,95. Dat is ongeveer €14,-, wat dus erg goedkoop is! Er zitten heel erg veel kleuren in, waarmee je echt heel veel verschillende looks mee kunt maken. De pigmentatie verschilt wel per oogschaduw, zo zijn de bovenste kleurtjes best wel sheer en licht, en de onderste kleuren juist super donker en gepigmenteerd.

Ook verschilt de structuur van sommige oogschaduws. Er zitten wat ‘harde’ oogschaduws tussen, maar ook oogschaduws die wat meer creamy van structuur zijn. Die harde hebben dan ook vaak een beetje last van fall-out, wat wel vervelend is.

De kleuren zijn allemaal shimmer, maar dat is wel iets waar je van moet houden. Ik hou er wel van, dus daarom heb ik hem ook. Als jij niet van shimmer houdt dan is het 88 matte palette wat voor jou.

Ik heb niet alle kleurtjes geswatcht, maar alleen de bovenste en onderste rij. Zo kunnen jullie het verschil zien. De eerste kleuren zijn echt licht en doen me denken aan echt zomerkleuren, terwijl de onderste kleuren juist geschikt zijn voor extreme, felle looks.

Ik heb nu dus 2 88 palette’s: het warm en shimmer. Eigenlijk wil ik ook nog wel de matte versie… Welke paletten hebben jullie van de 88-serie?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *