My faves: concealers

Concealers zijn bij mij gekomen en gegaan, maar mijn favorieten blijven bestaan! Ik geloof vast wel dat er nóg betere concealers zijn, maar ik heb er echt heel veel geprobeerd en deze blijven favoriet. En het leukste: ze zijn allemaal 100% budget proof!


Hema Liquid Concealer, €4,95.

Deze concealer is van een kwaliteit die ik echt totaal niet verwachtte van de HEMA, maar ik vind hem echt geweldig. Hij is vloeibaar en dan precies de goede substantie: niet te vast, maar ook niet te vloeibaar. Daardoor glijdt de concealer ook niet van mijn huid af, hij blijft prima op z’n plaats. De kleur is ook heel erg goed gepigmenteerd. Het is dus niet zo dat je vele lagen concealer op moet brengen voordat je rode plekken eindelijk goed gecamoufleerd zijn. Je moet wel opletten dat je over de concealer nog een ander product op brengt, of hem desnoods heel goed uitveegt. Anders dan blijf je de groene plekken zien, en dat is nou niet echt bepaald charmant!

NYX Concealer in a Jar in ‘Fair’, €5,49.

Deze concealer is in een vaste vorm, die toch wat creamy is. Een hele prettige substantie. Wanneer je het product op je huid aanbrengt wordt het ietwat meer creamy, zodat je het nog wat beter in je huid kunt blenden. De concealer dekt echt extreem goed, hij blijft lang zitten en al je rode plekjes zijn verdwenen! (voor het oog dan ;)…). Je doet er heel lang mee, en wat ook heel fijn is: er zijn heel veel kleuren waaruit je kunt kiezen. Naast de ‘huidskleuren’ heeft NYX ook andere kleuren concealers in de kleuren oranje, geel, paars en groen.

Gosh Touch Up Concealer in nummer 1, ongeveer €7,-.

Deze concealer van Gosh heb ik nog niet zo lang, maar wel lang genoeg om er mijn mening over te geven. Hij is best vloeibaar, vloeibaarder dan die van de Hema, daardoor heb ik wel het idee dat hij wat minder lang blijft zitten. Maar voor de rest vind ik hem super! Het is dan ook niet voor niets één van mijn favoriete concealers. Wat ik ook minder vind is dat de applicator een kwastje is, en daarmee breng je het dus aan op je huid, wat niet zo hygiënisch is. Toch werkt dat wel heel erg snel en handig. De concealer dekt wel goed en voor zo’n klein flesje doe je er heel erg lang mee. Zo is je geld dus dubbel en dwars waard. Er zijn niet superveel kleuren, maar gelukkig is dit wel mijn huidskleur.

Swatches! Hier kun je zien dat de concealer van Gosh vloeibaarder is dan die van de Hema ;)

Wat zijn jullie favoriete concealers? Of als je nog geen favoriet hebt, welke gebruik je op dit moment?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *