Nfu Oh nagellak & stickertjes van NailXL

De toffe webshop http://www.nailxl.nl/ had me benaderd of ik een nagellak wilde testen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik kreeg er ook nog superlieve stickertjes bij, en een mooi visitekaartje. Het was heel goed verpakt, dus dat zijn al dikke pluspunten.

Photobucket

Dit is het lakje wat ik heb mogen testen. Hij is van het merk Nfu Oh en het is nummer 064. En wat een fantastisch nagellakje! De kleur zou ik nooit gekozen hebben, maar eenmaal op mijn nagels is ‘ie heel mooi. Het is een paars-achtige kleur en er zit een regenboog effect in. In de zon zie je dus allemaal kleurtjes en dat geeft en heel mooi effect.
De verpakking is ook mooi. Het flesje en de dop vormen samen een jurk. De dop is de bovenkant en het flesje zelf is de onderkant van de jurk. Ik vind dat echt iets toevoegen aan de nagellak, want als je hem ziet dan denk je meteen: ‘hee, dat is een leuk lakje’ zonder eerst naar de kleur te kijken. Echte eye-candy dus.
De andere pluspunten vind ik dat de nagellak extreem snel droogt en goed dekt. Ik ben heel ongeduldig kwa wachten maar hiermee was ik zo klaar. De nagellak is perfect gedekt met twee lakjes. De nagellak is wel heel erg vloeibaar, dus ik moest wel opletten dat ik niet te veel pakte. Er zit 17 ml in en je kunt het lakje voor €6,95 kopen op NailXL. Een goede prijs vind ik, als je kijkt naar de kwaliteit.

Photobucket

Ook had ik nog nagelstickers gekregen. Heel leuk voor nail art, en ik zal ze zeker nog voorbij laten komen. Ik heb ze nu nog niet gebruikt, maar dit zijn ze:

Photobucket

Ik ben dus heel erg tevreden over de spullen! Niet alleen over de spullen, maar ook de service! Het verzenden duurde slechts 1 dag dus dat is lekker snel en daar houden we van, niet waar?

En ik heb nog leuk nieuws! Begin april komt er een winactie in samenwerking met NailXL. Dan kun je 4 hele leuke nagellakjes winnen, waaronder één van Nfu Oh!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *