Clarins Wimperwonder waterproof mascara

De Wimperwonder mascara van Clarins belooft dat de mascara goed tussen de wimpers komt, niet klontert, niet plakt, gemakkelijk aanbrengt en dat hij naast veel volume geeft ook nog eens waterproof is. Voor deze veelbelovende mascara betaal je €23,75 en je kunt hem kopen op de énige echte Clarins webshop van Nederland: Belissima.nl.

Het design is simpel, maar toch chic. Het uiterlijk past dus perfect bij de prijs. Wat me als eerste opviel: de mascara is best lang. Langer dan ik gewend ben van mascara’s, maar ik heb er geen last van gehad met opbrengen.

Wat me als eerste opviel: de geur. Hij ruikt heel apart, maar niet storend. Het viel me op dat de mascara helemaal niet dik was, echt heel grappig. Daarom plakt de mascara ook niet.

Over het borsteltje ben ik ook heel tevreden. Het is niet te groot, maar ook niet te klein. Het heeft geen gekke vormen, maar is best simpel. Toch zorgt hij ervoor dat de mascara mooi wordt opgebracht: ik heb namelijk geen last van spinnenpootjes of kleine klontjes. Doordat de mascara best ‘zacht’ is van substantie, moet je wat vaker over je wimpers heengaan. Wonder boven wonder krijg ik dan geen spinnenpoten! Top dus.

De mascara is ook zéker waterproof. Ik heb ermee gedoucht, en had wel een klein kringetje eronder, maar dat was meer bij mijn wimperrand, dus dat zou ook van mijn eyeliner geweest kunnen zijn.
Ik vind wel dat de mascara volume aan mijn wimpers geeft. Ik heb namelijk geen wimperkruller gebruikt en mijn wimpers hangen niet.

Ik vind deze mascara dus echt een aanrader! Hij belooft veel, maar komt het ook goed na, en dat is wat we van een mascara willen, niet waar?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *