Nieuwe lay-out!

Hee meiden,

Ik ben inmiddels al weer een dagje thuis van vakantie dus ik ben meteen aan mijn site gaan werken! Er komt nog een filmpje over mijn vakantie ;)

Zoals jullie kunnen zien heb ik weer een nieuwe layout. En oh, wat ben ik hier slecht in!
Kwa vorm lijkt hij veel op de vorige, alleen deze is wat frisser.
Volgende keer ga ik denk ik iemand anders het laten doen ofzo want ik ben echt rampzalig hiermee.

En ik dacht dat het bij deze layout wel opgelost zijn worden, maar mijn layout geeft echt superraar weer in Google Chrome. Terwijl toch echt bijna de helft van mijn bezoekers Google Chrome gebruiken, dus dat is heel vervelend.
Daar ga ik dus nog achteraan!

Ook heb ik van een aantal meiden gehoord dat ze bij het openen van mijn website een foutmelding kregen, en dat de site werd afgesloten. Ook al zoiets raars. Ik kwam erachter dat het bij de laptop van mijn moeder was, maar ik kreeg het toen van meerdere meiden te horen.
Ik heb Mijndomein.nl (waar ik mijn domein gehuurd heb) een mail gestuurd, maar ik kreeg een vaag antwoord terug met dat ze geen fouten konden vinden met een heel verhaal erbij wat ik niet begreep. Allemaal gekke code’s en dat soort dingen.
Edit: Bij de laptop van mijn moeder doet hij het nu wel, dus ik denk dat het met de lay-out te maken had. Meiden die dit eerder hadden en nu niet meer: zouden jullie even willen laten weten dat jullie weer op mijn site kunnen komen? Thanks!

Ik ga er nog allemaal achteraan in de hoop dat het opgelost kan worden, en anders dan weet ik het ook niet meer…

Het is nu half 1, dus ik duik snel mijn bedje in. Nog een fijn weekend iedereen!

X Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *