Clarins Eclat du Jour Gel Nettoyant

Clarins is een echt luxemerk. Mijn moeder was er al fan van: zij gebruikte het vroeger in de salon. Ik was daarom ook heel benieuwd! Ik heb de Clarins Gel Nettoyant Eclat du Jour: een reinigingsgel. Hij komt van http://www.belissima.nl/: de enige, echte Clarins webshop van Nederland. De service is geweldig en de website ziet er ook prachtig uit.

Photobucket

De Eclat du Jour Gel Nettoyant is een gezichtsreiniger op gelbasis. Het is een tube van 75 ml en hij kost €13,25 op Belissima.nl.
Ik ben er heel erg tevreden over: het droogt je huid niet uit, maar het maakt hem ook niet vet: hij houdt je huid in balans. Mijn huid werkt er extreem zacht van, en hij zag er goed uit. Dat zal wel door de Moringa komen, want die zorgt ervoor dat je huid gaat stralen.
Hij schuimt ook lekker, en je hebt maar een beetje nodig voor een schuimend effect.
Je zult dan dus ook waarschijnlijk erg lang met deze tube doen, en de €13,25 is ‘ie dan ook helemaal waard.
Ze zeggen ook dat je voor een optimaal effect je hem tweemaal per dag moet gebruiken. ‘s Ochtends met koud water, en ‘s avonds met warm water. Ik heb dit dan ook gedaan.
De reiniger zorgt er niet voor dat je onzuiverheden weg gaan, maar wel dat je huid niet droog óf juist te vet is.

De Eclat du Jour is een speciale lijn: lager geprijsd dan de normale producten en speciaal voor de meiden die voor het eerst make-up gebruiken, dus in de leeftijd van 15/20 tot 30 jaar. Naast de reiniger is er ook nog een gelcrème/crème en een lotion. Daar ben ik ook heel erg benieuwd naar, vooral de gelcrème. Heb namelijk nog steeds niet de perfecte crème gevonden.

Conclusie: Ik vind het een echte aanrader. Hij is dan misschien wat aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat. Hij is fijn in gebruik en gaat lang mee. En het werkt ook echt! Je hebt een huid die in goede conditie is. Me likey!

Op Belissima.nl kun je nog veel meer producten vinden en informatie. Ook is er nu een leuke actie: bij aankoop van 2 producten uit de Clarins Solaire lijn, een gratis strandtas + een Clarins zoncadeau t.w.v €15,-!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *