Nieuwe Catrice nagellak gekocht.

Catrice heeft naast de kajalpencils ook veel nieuwe nagellakjes in het assortiment. Ook superveel kleuren, dus toen ik wist dat er 30% korting op het Catrice assortiment was ben ik meteen naar de Kruidvat gefietst (oké, niet meteen..) en heb er 4 meegenomen voor nog geen 7 euro! Lekker goedkoop dus.

Photobucket

Kwa verpakking lijken ze een beetje op de nagellak van Gosh. Die paarse lijkt vooral veel op een kleur die Gosh ook heeft. Ik heb 4 totaal verschillende kleuren: een licht/mintgroene, een paarse, een grijze en een taupe achtig kleurtje.

Photobucket

De nagellakjes hebben ook leuke namen! Van links naar rechts: Sold Out For Ever – Lucky In Lilac – From Dusk To Dawn – London’s Weather Forecast.

Ik heb geen swatches voor jullie, want die waren nogal mislukt. Binnekort zien jullie vast wel wat NOTD’s verschijnen met deze kleurtjes.
De ene kleur dekte wat sneller dan de ander, maar met 2 laagjes heb je gewoon een perfecte dekking. De structuur is ook goed, de lakjes zijn niet te vloeibaar, maar ook niet te stroperig. Erg prettig om mee te lakken!

Ik vind ze heel fijn, en voor die €2,49 per stuk is het ook echt een koopje! Als je ziet: neem er sowieso een mee en ervaar hoe fijn ze zijn, haha!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *