Bedankje van Pretty-Gorgeous

Al een hele poos geleden heb ik een artikel geschreven over de opening van de webshop http://www.pretty-gorgeous.com/. Een webshop waar onder andere producten van Coastal Scents, Eyeko en Barry M worden verkocht. Als dank voor het schrijven van het artikel ontving ik echt superleuke dingen.

Photobucket

Als eerst dit lip- en concealer penseel. Ik gebruik hem voor het aanbrengen van concealer en ik moet je zeggen: het werkt heel erg fijn. Sowieso vind ik dat veel prettiger en schoner om het aan te brengen met een kwastje, en het dekt ook veel beter. De haartjes zijn zacht en zitten dicht op elkaar, waardoor de kwast lekker stevig is en je het goed op kunt brengen. De kwast is voor €8,90 te koop in de webshop.

Photobucket

Ook dit tasje voor speciaal voor je kabuki kwast is heel handig. Ik weet namelijk nooit goed hoe ik mijn kabuki mee moet nemen, aangezien hij niet in mijn brush-roll past. Daarom gooi ik hem altijd maar gewoon in mijn toillettas, wat het gevolg geeft dat die haren alle kanten op gaan staan. Maar met zo’n tasje heb je daar geen last meer van. De kabuki past er perfect in, en de haartjes blijven mooi in vorm. Het tasje is helaas wel best prijzig voor een tasje vind ik, hij kost namelijk €7,75.

Photobucket

Photobucket

Last but not least: een Coastal Scents Smacks lipgloss in de kleur ‘Love Kitten’. Ik had al veel goeds gehoord over de lipgloss van Coastal Scents, en nu begrijp ik waarom iedereen zo enthousiast is. De lipgloss plakt niet, blijft lang zitten en heeft een hele fijne structuur. De kleur die ik heb is best apart, maar wel erg mooi! Ook zit er redelijk veel shimmer in, waar je ook maar van moet houden. Maar dat vind ik bij deze lipgloss niet storend en juist pretty gorgeous! Ik vind het een echte aanrader en hij is ook lekker goedkoop: €3,74. Er zijn nog 13 andere prachtige kleuren verkrijgbaar.

Hele fijne producten dus, en nu is er ook een leuke lente actie: 20% korting op alle penselen sets van 24 maart tot 7 april. Ook zijn er nieuwe producten bij gekomen, dus neem zeker een kijkje op http://www.pretty-gorgeous.com/.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *