Maybelline Watershine Volume XL lipgloss

Vandaag ga ik de Maybelline Watershine Volume XL Plumping Effect Tingling Sensation Gloss (een hele mond vol!) voor jullie reviewen. Deze lipgloss komt van Cosmobrands.nl en belooft lippen vol volume! Zou het écht zo zijn?

De lipgloss heeft een leuke verpakking. Donkerpaars, en in het midden kun je de kleur zien. Wat ook heel grappig is: het draai-systeem. Door aan de onderkant te draaien komt er uit de gaatjes aan de bovenkant lipgloss uit. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel lipgloss je wilt, erg handig.

Ik heb de lipgloss in de kleur ‘Beige up’, een hele mooie nude kleur. De lipgloss ruikt ietwat chemisch, maar eenmaal op je lippen merk je daar niks meer van. De smaak is wel vies. Ik weet natuurlijk ook wel dat lipgloss er niet voor is bedoeld om op te eten, maar soms doe je dat gewoon per ongeluk, en bij deze is dat echt niet aangenaam!
Als eerste viel me op dat de lipgloss heel dik van structuur is. Heel apart, want dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Meestal verwacht je dan ook dat de lipgloss ook plakt, maar dat is helemaal niet zo!

Eenmaal op je lippen voelt hij heel fris, tegen het tintelen aan. Je lippen voel je dus héél lichtjes tintelen, maar mijn lippen krijgen er niet meer volume van. De lipgloss zit wel echt mooi, de kleur is heel neutraal en hij plakt niet, zoals ik al zei.

Conclusie: de kleur van de lipgloss is heel mooi, alleen de geur/smaak is niet zo lekker. Ook is het jammer dat de lipgloss niet doet wat ‘ie beloofd. Je kunt hem voor €6,95 kopen op http://www.cosmobrands.nl/. Dat is maarliefst 4 euro goedkoper dan in de winkel!
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *