BRUSH! lipgloss review

Vandaag een artikel over een pakketje dat ik had gekregen van BRUSH! Brushbeauty.nl is een ontzettend leuke webshop met allemaal exclusieve dingen zoals TINte en LookX. Vandaag review ik een lipgloss voor jullie.

Het pakketje was goed verpakt, en er zat ook een leuke sticker op van http://www.flavourites.nl/. Dat is een site vol met webshops, echt handig!

Dit zat er in. Leuke foldertjes en een superleuk geschreven visitekaartje. Verder zie je een TINte Lipcolor en een tester van Principessa handcrème. Er zaten ook hartjessnoepjes bij, echt superleuk, dat maakt het wat specialer vind ik!

Ik ga alleen een review doen van de TINte Lipcolor, maar ik moet je wel zeggen dat die handcrème heel erg lekker ruikt!
En dan nu op naar de review!
Looks: Ik vind het er wel leuk uitzien. Het is namelijk een ‘vintage’ lipcolor, en ik vind hem er ook wel erg vintage uitzien, dat vind ik echt leuk, want dan past de verpakking bij de naam! (8/10)
Smells: Ik ruik eigenlijk niks.. Maar dat geeft niet, beter niks dan stinkend! (6/10)
Kleur: Nou, het is niet echt een kleur die ik zelf had gekozen, maar opzich is het wel leuk. Ik heb namelijk een ‘normale’ huidstint, en bruin haar, dus dat past wel! (7/10)
Feels: Hij plakt zo erg! Ik heb er al een gewone lipgloss over gedaan, maar dan plakt ie ook nog! Nee, dit is niet mijn ding! (5/10)

Eindcijfer: 6,5! Wel een voldoende, omdat ie er leuk uitziet, en wel een mooie kleur heeft, maar hij plakt zo! En dat vind ik gewoon minder!
MAAR: Laat je niet afschrikken, want misschien zijn de andere tinten wél goed en misschien plakken die NIET!
Dat was het, hopelijk vonden jullie het leuk!

Veel liefs, Esmay.

Dit was het laatste artikel van Esmay. Ik heb besloten om gewoon alles zelf te doen omdat ik dat leuker vind, dus daarom houdt het voor Esmay hier op. Wil je toch nog artikelen van Esmay lezen? Ze heeft sinds een tijdje ook een eigen blog. Op http://www.sweetcupcakebeauty.blogspot.com/ laat ze onder andere Looks Of The Day zien, reviews, shoplogs en meer :) Bedankt voor alle hulp Esmay!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *