Hoe combineer je oversized t-shirts?

Mijn Zoe Karssen shirt is er een voorbeeld van: het is een oversized t-shirt waar eigenlijk geen vorm in zit. Daarom doet hij dus ook niks voor je figuur. Ik draag hem dan ook niet zonder iets erover of erbij. Ik laat jullie weer wat collages zien met de bijbehorende tips, zodat jullie hem ook perfect kunnen combineren!

Memories

Zo combineer ik mijn t-shirt ook vaak: een blazer over het shirt en dan een skinny jeans of jegging aan. Ik vind dat contrast leuk: onder strak en dan boven wat losser. Stel je draagt een wijde broek dan zie je er echt HUGE uit en dat is niet mooi. Door het met een paar hoge hakken en sieraden te combineren kun je het hartstikke vrouwelijk houden!

simple and a model

Je kunt het ook lekker simpel houden door gewoon een simpele short te dragen met het oversized t-shirt. Als je het combineert met wat opvallende schoenen en sieraden dan is het een heerlijke luchtige zomer-outfit. Simple but nice! Je kunt eventueel ook nog het shirt ín de broek stoppen. Klinkt wat kakkie, maar als je hem er nonchalant in stopt dan is het heel leuk!

one person...

Om het weer heel anders en vrouwelijker te maken kun je het combineren door hem in een rok te stoppen. Vooral taillerokjes zijn dan super! Daaronder kun je ballerina’s, high heels of laarzen dragen. Wat jij mooi vindt!
Ikzelf vind oversized t-shirts echt heel leuk, vooral met een jegging of skinny. Ze zitten lekker en ik krijg er echt zo’n street-style gevoel bij, hihi
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *