J-Style armband van Shannonsieraden

Sinds kort heb ik een J-Style armband in mijn bezit van Shannonsieraden. Shannonsieraden is een webshop met verschillende soorten sieraden. De chain armbanden en de J-Style armbanden maken de webshop extra speciaal. Zo kun je een replica armband kopen voor een mooie prijs! Niet iedereen kan namelijk de real-deal veroorloven. Ook zijn bij Shannonsieraden bloemoorbellen voor een mooi prijsje te koop. Er zijn verschillende soorten en er is ook de mogelijkheid om ze aan jouw eigen wensen aan te laten passen.

Ik heb dus een J-Style armband van Shannonsieraden. Deze armbanden lijken erg veel op de armbanden van Josh, waar ik wel eens eerder over heb geschreven. De armbanden van Shannonsieraden zijn alleen een stuk goedkoper! Dit komt omdat er geen echt Swarovski in verwerkt zit. Ik heb zelf de ‘es006’, een smalle armband. Deze kostte €15,- en dat is echt niet duur voor een mooie armband. De armband is iets anders dan ik had verwacht, want de middelste stenen zijn gekleurd. Dat geeft de armband een goedkope uitstraling, wat jammer is. Ook de sluiting vind ik vervelend. Je kunt ‘m moeilijk zelf losmaken en dat is niet handig. Voor de rest is het een goede replica, helemaal voor de prijs die je ervoor neerlegt.

Er is nu een aanbieding bij Shannonsieraden. Voor drie J-Style armbanden of kettingen betaal je €37,50, voor vier €47,50 en voor vijf €55,-. Misschien een handige tip als je met je vriendinnen wilt bestellen. Benieuwd geworden? Klik hier om naar de webshop te gaan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *