Win een starterskit van freshMinerals!

Ik heb echt een fantastische winactie voor jullie! De shop www.derma-care.eu/Derma_Care_Shop heeft een hele toffe prijs beschikbaar gesteld, dus ik ben Dermacare heel erg dankbaar! Jullie kunnen namelijk een starterskit twv €65,- winnen van freshMinerals.

freshMinerals is een minerale make-up merk. De producten zijn perfect voor iedere huid, en alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor freshMinerals en er wordt ook veel aandacht besteed aan de verpakkingen.
Klinkt goed toch? Dat dacht ik nou ook ;)


Jullie kunnen de starterskit van freshMinerals winnen, vol met minerale producten! Het heeft een totale waarde van €200,- alleen de verkoopprijs is €65,-. Jullie begrijpen dan ook vast wel dat ik dit echt een grote prijs vind, en dat je het daarom ook niet zomaar kunt winnen. Het is jammer dat ik er maar een mag weggeven, maar het is niet anders ;) Wat bevat de kit?

  • 2 foundations (1 light en 1 medium)
  • 1 bronzer (Touch of Sun Powder)
  • 1 finishing loose powder
  • 2 loose eyeshadows: ‘Twisted Mind’ (goudglanzende bruintint) en ‘Kaka’ (witte parelmoertint, perfect als highlighter!)
  • 1 concealer/eyeshadow brush
  • 1 face brush

Wat moet je doen om dit te winnen?

‘Je bent op weg naar hét feest van het jaar. Jij hebt een VIP uitnodiging gekregen voor een feest waar verschillende celebs aanwezig zijn. Lauren Conrad, Beyoncé, Lady GaGa, noem maar op, ze zijn er! En niet alleen vrouwelijke celebs, ook mannen! Channing Tatum, Robert Pattinson, Ian Somerhalder, Chace Crawford al die cuties zijn van de partij. Het is een echt glamour feestje, en je wilt natuurlijk wel opvallen. Alleen je hebt echt geen idee wat nou een geschikte outfit is, of hoe je je make-up moet doen. HELP!’

Met dat bovenstaande stukje informatie moeten jullie het doen. Maar wat is nou de opdracht?

– Maak met Polyvore een collage met de outfit, of stel uit je eigen kledingkast een setje samen en maak daar een foto van.

Óf

– Maak een make-up look die helemaal past bij de avond. Dus lekker veel glamour! Rode lippen, smokey eyes… Weet ik het! Gewoon geïnspireerd en passend bij bovenstaand tekstje. Maak van je look duidelijke foto’s en het zou ook leuk zijn als je wat met je haar deed.

Jullie hebben dus vrij de keuze. Eigenlijk is het heel simpel. Kies óf kleren, óf make-up. Kleren én make-up is ook toegestaan. Jullie hebben de tijd tot 1 april 2010 en nee, dat is geen grapje! Stuur je inzending naar freshMinerals@ourfavourites.net met als onderwerp ‘Winactie freshMinerals’.

Ik wens jullie heel veel succes en maak er wat moois van!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *