Happy 10 tag

Door verschillende blogs ben ik dit keer getagd, dus bedankt meiden! Vind het altijd erg leuk als ik getagd word. In deze tag laat ik 10 dingen zien waar ik vrolijk/gelukkig van word en vervolgens geef ik hem door aan 10 andere bloggers. Let’s start!

1. Shoppen

Need i say more? Van leuke dingen kopen kan ik heel blij worden, helaas is mijn portemonnee er minder blij mee…

2. Friends

Vriendinnen zijn heel belangrijk voor mij. Altijd gezellig met ze afspreken, praten over vanálles, leuke dingen doen, en zonder hun is school ook minder saai!

3. Zomer

Ik hou van de zomer! De zon schijnt en je kunt naar het strand. Lekker bruin worden, leuke kleding aan zoals sandaaltjes, high heels en jurkjes én natuurlijk niet te vergeten: de zonnebril! Ik heb er nu al zin in!

4. Bakken

Cupcakes, brownie, appeltaart, pizza; ik vind het allemaal leuk om te bakken. Je bent lekker in de keuken bezig en je bereidt zelf iets. En die geur die dan uit de oven komt, heerlijk! Ook vooral gezellig om met vriendinnen te doen :)

5. Vakantie
Niet naar school, geen huiswerk, zucht… ik zou het iedere dag wel willen! Daarom is de vakantie ideaal, lekker niksen en alleen maar leuke dingen doen. Daar word ik pas echt blij van!

6. Make-up en kleding

Ik kan zo blij worden van nieuwe make-upjes of kleding, erg he? Als het mooi is en ik draag het dan voel ik me er ook goed bij, dus dan ben ik dubbel zo gelukkig haha ;)

7. IJskoffie

Ik lust geen koffie, maar de IJskoffie van de Hema is góddelijk! Lekker verfrissend en vooral met een smaakje is hij heerlijk. Een heerlijk drankje voor op de warmere dagen.

8. Reacties & mailtjes van lezeressen

Ik word altijd zo blij van jullie reacties & mailtjes. Verzoeken, tips, wat dan ook! Ik vind het allemaal heel erg leuk om te lezen. Vooral de lieve mailtjes met complimentjes, daar word ik echt verlegen van, thanks girls!

9. Koopjes

Als ik voor een prikkie een kledingstuk kan kopen van een duur merk word ik daar heel happy van. Of make-up bijvoorbeeld veel goedkoper kopen dan in de winkel, dat is ook al zoiets. En het is beter voor mijn portemonnee haha.

10. Cadeaus

Geven of krijgen: dat maakt voor mij niet uit, ik word er allebei heel erg blij van. Geven vooral omdat je dan ziet dat iemand er blij mee is (meestal dan ;)).

Dat was het dan! Ik geef de tag door aan… Melissa, Britt&Joyce, Teddy, Mandy, Hannah, Rosa, Patricia, Jeske, Nikki en last but not least: Hanne!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *