New in: Posters van Desenio

img_0878

Ik vind het altijd leuk om bezig te zijn met het inrichten van mijn kamer. In mijn nieuwe kamer is veel wit en daarom mistte ik eigenlijk nog wat leuke dingen om het iets gezelliger te maken. Het mailtje van Desenio kwam daarom ook als geroepen. Op deze webshop vind je een groot aanbod aan posters en prints van hoge kwaliteit tegen goede prijzen.

img_0879

Ik heb een aantal toffe posters en lijsten uitgekozen die nu verspreid door mijn kamer hangen. Ik heb twee witte lijsten van 30×40 die perfect staan tegen mijn grijze muur en daarnaast twee zwarte lijsten die weer mooi staan tegen mijn witte muur. Ik heb een kleinere zwarte lijst (21×30) waar een print van een dromenvanger in zit, en de andere prints zijn een quote van Marc Jacobs en twee donkere afbeeldingen.

img_0880

Op de website vind je een groot aanbod aan verschillende posters: met tekst, zwart-fit, illustraties, met kleur, abstracte prints en ga zo maar door. Om over het aanbod van de verschillende lijsten nog maar niet te spreken! Ik heb zelf voor de meeste simpele lijsten gekozen, maar hier is dus ook nog een ruime keus in. De lijsten werden stevig verpakt en de posters kwamen in een koker zodat deze kreukvrij in de lijst konden.

Ik ben erg enthousiast over Desenio en de prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt al een poster vanaf 7 euro en een witte lijst van 30×40 kost €13,72. Moeite met kiezen? Op de website zijn er ook foto’s te vinden hoe je de verschillende lijsten en posters kunt combineren. Super leuk om inspiratie op te doen!

 

2 Reacties

  1. Léonie 18 december 2016 / 20:38

    Zo leuk! Die zwart witte combinatie is echt heel nice. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *