Tip: chokers bij Pull & Bear

img_6796

2016 stond in het teken van de opkomst van de choker. Je ziet ze nu overal en bijna iedere chick heeft wel een choker in huis. En dat terwijl ze in het begin nog best moeilijk te vinden waren. H&M had er een paar, maar verder kwam ik ze niet echt tegen. Ik heb er eentje online besteld, maar nu spotte ik bij Pull & Bear een hoop leuke chokers.
img_6795

Pull & Bear koop verschillende soorten setjes met chokers. Dun en dik, goud en zilver en met gebruik van verschillende materialen. Ik vond er echt super veel leuke kettingen tussen zitten, maar uiteindelijk ben ik met het bovenste setje naar huis gegaan. Voor deze 5 kettingen betaalde ik slechts 8 euro, dus dat is wat mij betreft zeker een mooie deal. Een choker is toch een mooi detail bij een simpele outfit. Ik hou ervan!

Weten jullie nog leuke adresjes om toffe chokers te scoren? Let me know!

4 Reacties

  1. Maaike 16 december 2016 / 10:09

    Ik zag bij Tally Weijl ook hele gave chokers! Dat is ook zo’n pakketje en dan ook met een paar verschillende chokers. De rest van de winkel vind ik dan weer wel tegenvallen haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *