My life as Liz #208

LUJC2303

Ja, dit was weer een fijne week! Ik heb lekker veel leuke dingen gedaan. Maandag, dinsdag en woensdag moest ik werken, maar daarna heb ik even flink van mijn vrije dagen genoten. Ik heb sushi gegeten met vrienden, ging varen door de Amsterdamse grachten en was een weekendje in Eindhoven in verband met Lakedance. Kijkt u maar mee!

IMG_7136

Lekker hotdogje eten op mijn werk. Moet kunnen!

IMG_7135

Donderdag lekker sushi eten en wijntjes drinken. Was een super gezellige avond.

IMG_6719

Vrijdag werd ik uitgenodigd door Miss Publicity om te varen over de Amsterdamse grachten. We kregen wat nieuwe producten te zien en het was ook leuk om lekker te kletsen met andere bloggers.

IMG_6733

IMG_6751

En check deze lunch! Het was net zo lekker als dat het eruit zag. We kregen ook nog een lekkere cocktail met vodka en ginger beer. Hmm!

IMG_6754

Daarna even chillen met vrienden onder het genot van een wijntje. Wine is my best friend.

IMG_6952

Zaterdag ging ik naar Lakedance, woehoe. De foto’s hebben jullie al in het andere artikel kunnen zien.

IMG_7068

Zondag was ik echt brak. Ik ging super laat mijn bed uit, maar dat was eigenlijk wel fijn. Ik maakte deze carpaccio salade.

IMG_7098

Kwark met cruesli en aardbeien. Lekkerrrr! Daarna ging ik weer terug naar Utrecht, waar ik nog wat werkte en lekker rustig aan deed zodat ik de week weer fris kon beginnen.

Deze week hoef ik alleen maandag en zaterdag te werken. Ik hoop van het lekkere weer te kunnen genieten en daarnaast heb ik ook nog wat leuke afspraakjes op de planning staan. Zaterdag viert een vriendin haar 21 diner dus dat wordt ook vast heel gezellig!

4 Reacties

  1. Josie 15 augustus 2016 / 19:48

    Leuke My Life As Liz weer! En wat zit je haar prachtig <3

  2. Manouk 19 augustus 2016 / 09:23

    Nu heb ik dankzij jouw blog trek in sushi en carpaccio. Superleuke blog weer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *