Griepje en rust nemen

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vorige week had ik vakantie. Yess, lang leve de lol, doen waar je zin in hebt en genieten van de vrijheid! Althans, dat dacht ik. Na een heerlijk verjaardagsweekend werd ik maandag wakker en voelde ik me niet helemaal fit. Ik was super moe en mijn eetlust was weg. Dat is bij mij nogal opmerkelijk, omdat ik normaal gesproken echt een groter eter ben. Mama viel het ook al op, maar met wat tegenzin propte ik er wat eten in en ging ik onderweg naar Utrecht.

Maandag was ik dus niet echt top fit, maar ik had niks te klagen. Dinsdag eigenlijk ook niet, maar ik voelde gewoon dat ik ziek aan het worden was. Soms heb je dat wel eens. Ik had ‘s avonds een etentje met vrienden en toen ik de volgende dag wakker werd dacht ik oeii dit is niet goed. En nee, dat kwam niet door de kater haha! Mijn keel deed super veel pijn en ik had lichte verhoging. ‘s Avonds ging ik uit eten dus ik heb de hele dag rustig aan gedaan zodat ik me goed genoeg voelde voor het eten. Ik had nog steeds weinig eetlust, dus dan heb je ook niet echt veel energie!

En donderdag was het zover: ik kon niks meer. Niet eens overdag slapen, omdat ik gewoon echt zo veel keelpijn had. En die koorts… Ik werd gek! Ik vulde mijn dag met Netflix maar toen ik daar zelfs wakker van lag (ik volg Homeland en ging dromen over terroristische aanslagen hahaha) besloot ik dat ook maar niet meer te doen. Ik lag ‘s nachts wakker van de pijn en overdag was ik moe maar kon ik ook niet echt slapen. Lekker dan. Zo mijn donderdag, vrijdag en zaterdag doorgebracht en toen was mijn vakantie alweer bijna voorbij! Zondag ging ik lunchen in de stad met een vriendinnetje alleen ik was echt snipper verkouden. Rot griep!

Nu ik dit schrijf zijn we alweer bijna een week verder en ik ben eigenlijk nog steeds niet helemaal de oude. Na een paar uur school lag ik alweer dood op bed en ik heb nog steeds niet mijn normale eetlust terug. Ik heb aan het begin van de week wel gesport, maar dat was echt een super slecht idee en ik kreeg super erge spierpijn. Mijn lichaam had/heeft duidelijk rust nodig en dat is zo lastig om aan toe te geven als je je al twee weken niet echt fit voelt. Ik wil me weer energiek voelen, lekker veel kunnen eten (hehe) en kunnen sporten! Maar ik moet van mezelf nu verplicht veel slapen en rustig aan doen. En niet sporten! Terwijl ik mis het wel echt… Maar gezondheid gaat voor :)

Dus ik vul mijn uurtjes nu een beetje met werken en bloggen. Zoals jullie hebben gemerkt heb ik het weer een beetje opgepakt. Ik lag er echt even helemaal uit, maarja zo kunnen dingen ook wel eens lopen. Ik hoop nu weer wat fanatieker artikeltjes te kunnen gaan schrijven. Jullie gaan het zien! Vergeet met tot die tijd ook niet te volgen op Snapchat (‘ourfavourites’) en Instagram!

Kusjessss!

11 Reacties

  • Marleen 4 maart 2016 / 17:35

   Ik vind je nieuwe lay-out echt heel mooi trouwens. Dat vergat ik nog te zeggen haha!

 1. Renske 4 maart 2016 / 20:46

  Beterschap! Waar heb je dat leuke shirtje vandaan op de foto?

 2. Sophie 4 maart 2016 / 22:47

  Ah zorg goed voor jezelf! Hopelijk knap je snel op!

 3. Anneleen 11 maart 2016 / 16:05

  Hopelijk voel jij je ondertussen al wat beter! De griep heeft mij ook te pakken… X

  • Lizzy 13 maart 2016 / 23:16

   Ja gaat weer helemaal goed. Vervelend zeg… Beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *