My life as Liz #182

Hallo mensen! Consequent posten is de laatste tijd niet mijn sterkste kant, I’m sorry! Ik heb een heel leuk weekend achter de rug, maar daar moest mijn blog een beetje onder lijden. En we moeten school natuurlijk ook niet vergeten… Maargoed, alles gaat eigenlijk prima! Ik had de afgelopen week school, ging bijna iedere dag naar de sportschool, ben lekker uit eten geweest en zaterdag had ik een festival waar ik super lang naar uit had gekeken. Kijk maar mee!

Maandagavond maakte ik klaar wat ik dinsdag mee naar school wilde nemen. Dat scheelde me ‘s ochtends tijd. En dat was maar goed ook, want ik had me verslapen. Ik ben niet echt bepaald een ochtendmens…

Er moest natuurlijk ook aan school gewerkt worden!

Op de site van Zalando! De blogger awards komen er weer aan en ik sta erbij als winnaar van 2014. Heel leuk!

Lekker ontbijtje. Ik slink sinds kort biergist en Sint Janskruid als extra supplementen. Ik ben benieuwd naar de werking ervan!

Een heerlijke lunch bij de Bakkerswinkel. Ze hebben er allemaal zo’n lekkere dingen en het ziet er ook heel tof uit. Echt een aanrader!

Ik deelde een carrotcake met Tara. Super lekker!

‘s Avonds uit eten bij Sopranos in Eindhoven. Wat een vervelend begin van mijn weekend… Ik heb er super lekker vlees op maar het toetje was ook zeker de moeite waard: chocoladefondue!

De volgende dag werd het tijd om alle calorieën eraf te dansen op Draaimolen festival in Tilburg. Ik keek er enorm naar uit en het was super leuk! Nadat het festival was afgelopen zijn we nog naar een after in Tilburg zelf geweest. AnD moest in Dudok draaien en ik heb de longen uit m’n lijf gedanst. Mag ik weer terug? Ik kwam trouwens ook een lezeres van mijn blog tegen. Als je dit leest: super leuk dat je gedag zei!

Zoo fijn om de kittens weer te zien, ik had ze echt gemist. Lekker knuffelen, wat zijn het ook lieve beesten.

Zondag was ik moe, maar ik wilde er toch even uit. Ik ging naar de Feelgood Market op Strijp-S. Deze markt wordt iedere 3e zondag van de maand georganiseerd en er zijn super veel kraampjes met leuke spullen en lekker eten. Echt een aanrader! Lees er hier meer over.

Ik ging voor een broodje pita met gyros. Lekker, maar het was wel echt veel!

Ik deelde samen met Lola een kokosbal. Wat hadden er eentje met gember, heel apart.

De rest van de zondag heb ik op de bank doorgebracht. Ik moest echt even bijslapen! Deze week heb ik weer wat leuke dingen op de planning staan: morgen ga ik sushi eten, woensdag heb ik een event met Merel voor Bestfitfriends en vrijdag ga ik naar Amsterdam voor een event. Tot volgende week! X

17 Reacties

 1. Leonie 21 september 2015 / 17:48

  Leuke foto’s weer..Een hoop lekker eten op de foto gezet, vooral die carrotcake lijkt me echt heerlijk!

 2. lonneke 21 september 2015 / 18:01

  Wat een leuke foto’s allemaal!
  Ik ben ook echt dol op de Bakkerswinkel. Zo’n leuke plek!
  Liefs Lonneke

 3. Emma 21 september 2015 / 18:16

  Wat een leuke foto’s! Ik wilde je wel even zeggen dat je moet oppassen et Sint Jans kruid. Het kan immers de werking van de pil beïnvloeden.

  • Lizzy 21 september 2015 / 21:02

   Oh echt! Goed dat je het zegt. Ik ga er eens even meer over lezen!

 4. Tedje 21 september 2015 / 18:54

  Wat een fijne week heb je achter de rug! Tot morgen sweetie <3

 5. Liselot 21 september 2015 / 19:26

  Wat leuk dat je bij draaimolen was! Je hebt echt veel leuke dingen gedaan :)

 6. Roos 21 september 2015 / 19:32

  Ahh, die kokosballen zien er zó goed uit! X

 7. Sophie 21 september 2015 / 19:36

  Ik krijg altijd honger van jouw diary’s haha. Wel heerlijk hoor zo’n fijn druk weekje!

 8. Maaike 21 september 2015 / 20:11

  Ik zag je verhaal op Snapchat al bij Draaimolen festival, zag er super leuk uit! En oh, heerlijk dat pita broodje <3

  • Lizzy 21 september 2015 / 21:02

   Haha hopelijk ben je niet geschrokken van de harde muziek! Dacht ik later pas aan :P

 9. Marloes 21 september 2015 / 22:13

  Wat een lekker druk weekje heb je achter de rug! Ziet er gezellig uit allemaal!

 10. marieke 22 september 2015 / 10:25

  Ik wil me niet te veel bemoeien, maar door St Janskruid werkt de anticonceptiepil niet meer, waardoor (als dat de enige vorm van conceptie is die gebruikt wordt) je dus een grote kans hebt om toch zwanger te worden.

  Super leuk festival inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *