My life as Liz #166

Vandaag komt de My life as Liz een dagje eerder dan gepland online. Vandaag en morgen ga ik namelijk naar Den Haag met mama en het leek me leuk om daar een aparte blogpost over te schrijven. We blijven overnachten in een hotel en dit was nog een verlaat verjaardagscadeautje. Super leuk, ik heb er heel veel zin in! Over afgelopen week mocht ik trouwens ook niet klagen, ik ging maandag en woensdag naar Amsterdam, heb lekker veel gesport en in het weekend had ik een verjaardag en ging ik de stad in om aan een leuke DIY te werken voor mijn blog. Een beetje weinig blogposts verder deze week, maar niet getreurd: ik heb weer inspiratie en er wordt zeker aan gewerkt!

Maandag ging ik met Emilia naar Amsterdam voor de persdag van Bestseller. We gingen de komende collecties bekijken en ik zag super veel leuke dingen!

We mochten een hoes naar keuze bestellen met initialen erop. Ik heb een groene hoes voor mijn iPad mini besteld!

Een bomberjack maar dan een lange variant. Ik moet er even aan wennen, maar ik denk dat ik het wel leuk vind. Lekker stoer. Wat vinden jullie?

Daarna aten we heerlijk sushi bij Genki. Het was maandag super lekker weer en daarom was het extra fijn om de dag zo af te sluiten. In een tuin, midden in het centrum van Amsterdam. Het was ook heel gezellig dus het was echt een geslaagde dag!

Mijn lunch dinsdag: een heerlijk omelet met tomaat, spinazie en prei.

Yay, mijn haar is lekker aan het groeien. Mocht er eigenlijk wel even bij lachen, haha.

Na het sporten verwisselde ik mijn sportkleding na het douchen met deze heerlijke chill outfit. Altijd fijn dat soort avondjes. Op Snapchat heet ik trouwens ourfavourites. Verrassend he!

Hmm, mijn favoriete Eat Natural bar.

Outfitje!

Heerlijk ontbijtje bij Boohoo. Ik ging de nieuwe collectie kijken en gezellig bijkletsen met wat bloggers. Dit was echt super lekker!

Mijn favoriete wenkbrauwpotlood van de Hema was op, maar nergens hadden ze mijn kleur. Zowel in Utrecht als in Eindhoven werd deze al weken niet bijgevuld dus toen ik ze in Amsterdam zag, nam ik er gelijk 5 mee!

Pretty Amsterdam <3

Na het sporten eventjes onder de zonnebank. Echt fijn, en ik voel me zoveel beter nu ik een gezonde gloed over mijn gezicht heb ipv zo’n bleekscheet huid, haha.

Donderdag weer terug naar Eindhoven!

Ik had namelijk met een vriendin afgesproken om te stappen. Helaas was er echt weinig te beleven in de stad. Geen leuke mensen en de sfeer was een beetje dood. Hier hadden we er nog veel zin in maar uiteindelijk belandden we in de snackbar en zijn we daarna naar huis gegaan. Bummer!

Vrijdag ging ik naar de Coolcat voor een DIY projectje en ik kwam daar onder andere deze mooie top tegen die nu 10 euro in de sale was. Like what! Ik kocht ook nog andere leuke dingen, ze komen vast nog voorbij op mijn blog.

Mama maakte asperges. Jummie, daar had ik echt zin in!

Zaterdag kwam mijn hoepel van HoopItYourself binnen. Super leuk, ik heb het meteen uitgeprobeerd en ook de rest van het gezin is fan. Ik ga het uitgebreid testen en ik hoop dat ik ook resultaat bij mijn buik ga zien!

Mijn oma vierde haar verjaardag en dus gingen we even langs. We hebben er lekker gegeten (dezelfde carpaccio salade als vorige week, yum) en voordat we naar huis gingen, reden we nog even langs de ijssalon. So good!

Dat was ‘m dus voor nu. Komende week zal ik meer delen over mijn korte tripje naar Den Haag!

13 Reacties

 1. Lamar 17 mei 2015 / 08:32

  Bij “mijn” hema is die kleur wenkbrauwpotlood ook steeds uitverkocht :( ik hoop dat ze snel weer bijvullen want het is echt de perfecte kleur. Veel plezier in Den Haag!

 2. anouk 17 mei 2015 / 09:38

  Het ziet eruit als een leuke, gezellige week. Grappig dat de hele familie fan is van je nieuwe hoepel, ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen

 3. sarina 17 mei 2015 / 10:49

  Geen idee waarom het niet bijgevuld was maar ik heb er ook 1 gevonden!

 4. Anna 17 mei 2015 / 11:03

  Wat weer leuke foto’s! Slim dat je gelijk zoveel wenkbrauwpotloden hebt ingeslagen, ben wel erg benieuwd naar die van Hema!

 5. Miranda 17 mei 2015 / 15:59

  Wat een leuke foto’s. Ik heb zelf ook een hoepel gekocht, ik heb hem vrijdag binnen gekregen .Ik ben erg benieuwd.

 6. Lynet 17 mei 2015 / 16:35

  Je ziet er goed uit Lizzy! Ken je de app scoupy? wanneer je voor €50 of meer hebt gekocht bij de Coolcag kun je €10 terug krijgen door een foto te maken van je bon! Misschien een goede tip voor je.
  Ik ben erg benieuwd naar je andere aankoopjes, ik stap er eigenlijk nooit naar binnen.

 7. Maaike 17 mei 2015 / 20:09

  Ah leuk dat je een hoepel hebt nu! Ik wil er ook nog een aanschaffen

 8. Nadia 17 mei 2015 / 20:38

  Haha, dat wenkbrauwpotlood zoek ik ook al weken maar hij is inderdaad steeds op (in Amsterdam). Goed te horen dat hij er weer is!

 9. Marleen 18 mei 2015 / 12:17

  De top van Coolcat is supermooi! Hij staat je prachtig! Je haar is echt inderdaad al veel langer! Heerlijk toch? xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *