Twee leuke jurkjes voor de feestdagen

Een leuk jurkje voor tijdens de feestdagen: dat is ieder jaar wel weer een opgave voor me. Maar het is me nu al gelukt! Ik mocht van CoolCat een leuke party outfit kiezen en die mogelijkheid liet ik niet zomaar aan me voorbij gaan. Een tijdje geleden schreef ik over mijn leren jasje van CoolCat en dat was voor jullie allemaal wel een verrassing. Het leek me leuk om weer een hele leuke kant van CoolCat te laten zien. En zoals je ziet is het gelukt, ik ging niet met één maar met twee jurkjes naar huis! 

Ik heb twee verschillende jurkjes uitgekozen. De linkse is een strak bodycon jurkje en is perfect voor een feestje. Een stel hoge hakken eronder en je bent klaar om te gaan! De rechtse kan ook naar een feestje, maar ik vind hem vooral leuk om te dragen met laarsjes en een vestje. Zo heb je toch een mooi jurkje aan, maar kan je er wel mee bij je opa & oma over de vloer komen.

Dit is ‘m dan: mijn ultieme party jurkje! Ik draag nooit zo vaak jurkjes, maar met de feestdagen maak ik altijd een uitzondering. Dit jurkje sluit mooi aan, is van een stevige kwaliteit en creëert een mooi decolleté, zelfs als je niet zo’n grote borsten hebt. Het is best een sexy jurkje, maar ik vond dat voor een keertje wel leuk! Ik voel me met dat korte haar soms niet zo vrouwelijk, maar nu juist weer helemaal wel! Nu moet ik nog even goed blijven sporten, want hij verhult wel echt alles haha. Het jurkje kost €49,95.

Ennn jurkje nummer twee! Deze was een beetje lastig te fotograferen, maar het is een passend jurkje met een stof van kant. Hij heeft simpele spaghettibandjes en daarom vind ik de bovenkant ook wat minder bijzonder, maar met een vestje is dat opgelost! En bovendien is dat ook een stuk warmer. Het vestje is van H&M en ik heb er platte laarsjes onder gedaan van Patrizia Pepe. Dat zijn trouwens ook mijn nieuwe laarsjes, maar daar komt dus nog een blogpost over online! Ik vind dit een chique outfit, maar niet over-the-top. Het jurkje kost trouwens €34,95.

Beide jurkjes hangen nu in de winkel, maar zijn ook online te bestellen. Ze hebben nog veel meer andere leuke items voor de feestdagen. Zo paste ik ook een lange one-shoulder jurk met een mooie split. Perfect voor als je een gala hebt! Wat vinden jullie van deze twee jurkjes? En had je verwacht dat ze van de CoolCat waren?

33 Reacties

 1. Tessa 3 december 2014 / 07:02

  Wauwie wat ben je toch mooi! Ik vind je ultieme party jurkje het mooist! Staat inderdaad supervrouwelijk!
  Liefs, Tessa

 2. Anne Solveig 3 december 2014 / 07:13

  Dat eerste jurkje staat je prachtig!! (de tweede ook hoor, haha, maar vond de eerste je zo mooi staan!)

 3. Ingeborg 3 december 2014 / 07:30

  Wauw! Ik ben verliefd op de eerste! Hij staat je ook echt super mooi.

 4. Desmain 3 december 2014 / 07:37

  Super leuke jurkjes! Ik heb net mijn galajurk gekocht, en dat is mijn favoriete jurkje, tegelijkertijd m’n enigste, haha!

 5. Dagmar 3 december 2014 / 09:15

  Waaauw you look fabulous! Wat een stralende foto’s, echt heel mooi!

 6. Denise 3 december 2014 / 09:18

  Ah leuk! Ik heb helaas het lichaam er niet voor, maar jou staan die jurkjes echt prachtig!

 7. sarina 3 december 2014 / 10:54

  Het staat je super! Vooral met dat korte kapsel erbij!

 8. Tedje 3 december 2014 / 12:34

  De eerste is mijn favoriet! You’re beautiful!!

 9. Xaviera 3 december 2014 / 12:49

  Wat een mooie jurkjes, je ziet er echt prachtig uit!

 10. Miranda 3 december 2014 / 13:34

  Wat een leuke jurkjes. Ik vind het laatste jurkje erg leuk gecombineerd.

 11. Anna 3 december 2014 / 15:52

  Wauw, wat een prachtige jurkjes, ze staan je heel mooi! Leuke foto’s ook <3

 12. Justine 3 december 2014 / 19:00

  Vooral jurk 1 vind ik gaaf, maar het geen wat me vooral opvalt.. Wat staan ze je goeeeed! Je hebt echt een prachtig lijf Lizzy, wees er maar trots op!

 13. Vera 3 december 2014 / 20:55

  Hele mooie jurkjes! Staat je echt goed, vooral nummer 1.

 14. Naomi 3 december 2014 / 22:04

  Wat een leuke jurkjes, maar helaas is de eerste mij iets te onthullend. Helaas heb ik ook nog heeeeel veel jurkjes die ik eerst maar eens wat vaker moet dragen. Maar deze staan jou heel erg goed!

  PS: nog bedankt voor het armbandje :D

 15. Anna 6 december 2014 / 11:37

  Heel mooi! Vooral de eerste, die is echt super chique! En grappig om te laten zien dat de CoolCat best leuke dingen kan hebben, ik loop eigenlijk echt nooit naar binnen bij die winkel. Het zal natuurlijk wel zo zijn dat alle jurkjes daar zo verhullend zijn helaas, haha. Dat durf ik nooit zo goed aan, zo’n strak jurkje.

 16. Rianne 11 december 2014 / 17:54

  Pffffff, wat heb jij een prach-tig lichaam. Manmanman, om jaloers van te worden!

 17. Susa 30 december 2014 / 22:44

  Wauw, wat zie je er goed uit! Ben al een tijdje niet op je blog geweest en blijkbaar heb ik een boel gemist, haha. Beide jurkjes staan je echt prachtig en de foto’s geven me motivatie om weer lekker te gaan sporten! En last but not least: wat staat dat korte haar je prachtig. Eerlijk waar, persoonlijk vind ik het denk ik nog mooier dan je lange haar. Geeft je heel veel karakter en je hebt er echt het koppie voor :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *