Een beetje Brabant in Utrecht

Als je van de middelbare school naar het hoger onderwijs gaat, dan kan het zijn dat je vriendinnen een andere kant op gaan dan jij. Dat was ook bij mij het geval, mijn vriendinnen wonen nu eigenlijk door heel Nederland! Ik woon in Utrecht, een vriendinnetje woont nog in Eindhoven, eentje in Maastricht en de ander weer in Amsterdam. Allemaal heel leuk, ieder gaat weer een ander leven opbouwen. Gelukkig hebben we nog goed contact, ondanks dat ik ze minder vaak zie. En om ze toch een beetje naar Utrecht te halen, heb ik nu een leuke foto op canvas in mijn kamer!

De foto is van de zomervakantie, toen we met z’n allen wat daagjes in Amsterdam waren. Doordat ik daar mijn pruik droeg lijkt die foto wel in een vorig leven genomen, maar eigenlijk is het dus nog niet eens zo lang geleden. Ik vind het een hele leuke foto en de kwaliteit is ook erg mooi geworden omdat deze foto destijds met mijn camera is gemaakt. Ik heb gekozen voor een zwart-witte foto omdat dat goed past bij de rest van mijn kamer. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en het is leuk om zo toch nog een stukje Brabant in huis te hebben. Ik heb de canvas besteld op Fotoopcanvas.nl, zeker een aanrader als je een foto op canvas wilt!

8 Reacties

 1. Manon 11 december 2014 / 09:56

  Wat een ontzettend mooie en dierbare foto <3

 2. Simone 11 december 2014 / 11:15

  Hele mooie foto! Ik heb op mijn studentenkamer ook allemaal foto’s om mijn oude leventje toch bij me te houden!

 3. Maaike 11 december 2014 / 15:18

  Wat een leuke foto :) Dat zou ik eigenlijk ook eens moeten doen bij een foto met mijn vriendinnen erop!

 4. Bella 11 december 2014 / 15:46

  Prachtige foto! Welke maat is die?

 5. Denise 11 december 2014 / 22:51

  Mooie foto! Ik ben mijn slaapkamer ook opnieuw aan het inrichten qua foto’s enzo. Zijn toch fijne herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *