My life as Liz #134

Heb je ook wel eens van die momenten waarop je beseft dat het leven zo leuk is? Ik had dat deze week! Ondanks dat het leven vol ups & downs zit, ben ik het afgelopen jaar veranderd van eerder een pessimist naar een optimist. Ik probeer te genieten van alle leuke dingen en minder neer te zitten bij de vervelende dingen. En dat heb ik dus deze week ook gedaan! Ik sprak af met leuke mensen, ging naar de opening van de Primark in Arnhem, bleef slapen in het Mercure Amsterdam City hotel met een hoop bloggers en had in het weekend twee leuke feestjes. Ik ben nu (zondagavond) wel super moe, maar het was het waard! Ik laat mijn leuke week graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Links: Maandag vertrok ik wat later naar Utrecht, hier stond ik te wachten op het station. Ik moest reizen in de spits en ik heb daar altijd zo’n hekel aan, ik vind dat altijd veel te druk. Gelukkig kon ik wel zitten! Rechts: Ik had met Tedje afgesproken om samen te eten. We maakten heerlijke wraps met gehakt en groenten. Doet het bij mij altijd goed! Daarna keken we nog een leuke film.

Links: Dinsdagochtend nam ik al vroeg de trein, want ik ging naar Arnhem voor de opening van de nieuwe Primark. Ik kreeg een giftcard om te shoppen en de aankopen komen morgen online in een video met beelden waarin ik de kledingstukken ook draag. Rechts: Selfie in een grote paskamer waar alle ballonnen voor de opening lagen. Dat maak je ook maar een keer mee, dus dat moest even op de foto.

Links: Samen met Nadia en Sharon! We aten daarna nog wat bij de Hema en toen moest ik alweer naar Utrecht want ik moest gewoon naar school. Rechts: In de trein met mijn grote tas met leuke aankopen. Zijn jullie al nieuwsgierig?

Links: Na school gezellig even een drankje doen met klasgenootjes. Gezellig! Rechts: Daarna door naar de sportschool!

Links: Als avondeten maakte ik een salade en ik at daarbij krieltjes. Lekker simpel om te maken. Rechts: And again, een selfie! Ik moet nog steeds wennen aan mijn korte haar en ik mis mijn lange haar wel. Het heeft nog steeds even tijd nodig gok ik.

Links: Helemaal blij, want woensdag uit school was mijn Zalando pakketje er! Rechts: Allereerst: mijn nieuwe schoenen van Eve & Odd.

Links: En nog iets waar ik super blij mee ben: mijn nieuwe sporttop van New Balance en sportlegging van Nike. Hier kan je de achterkant goed zien, echt hip voor een sporttop. Rechts: Ik hield mijn nieuwe sportkleding meteen aan, want daarna ging ik weer sporten!

Links: Donderdag ging ik na school meteen door naar Amsterdam want ik mocht overnachten in het Mercure Amsterdam City hotel. Hier samen met Sarah op onze hotelkamer. Rechts: Wijntjes!

Links: Ik heb heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel. Vooraf carpaccio, als hoofd ossenhaas en een toetje kon ook niet ontbreken. Rechts: Samen met Marlous en Margot foto’s maken op de wc. Een betere plek kan je toch niet bedenken, haha! Je moet zeker even het Instagram account van Margot checken want ze is super goed met make-up en verdient zeker een shout-out.

Links: Breakfast baby! Doe mij iedere ochtend maar zo’n ontbijt… Rechts: Nog even een fotootje met Sarah voordat we weer huiswaarts keerden.

Links: Wachten op de metro in het zonnetje! Rechts: Eenmaal thuis even snel een ander shirtje aangetrokken en toen moest ik alweer gaan! Met een zonnebril op, want het was super warm.

Links: Lekker lunchen in de stad. Rechts: Ik genoot er echt van om in de zon te fietsen, zo lekker zonder jas.

Links: Daarna werkte ik thuis aan mijn blog. Ik bewerkte twee videos, nam een filmpje op en schoot wat foto’s. Druk druk! Rechts: Omdat ik geen zin/tijd had om te koken, scoorde ik mijn favoriete maaltijdsalade bij de Plus.

Links: ‘s Avonds had ik een huisfeestje, het was een Red Cup Party en ik vond mezelf wel een soort van Miley Cyrus met dat korte haar.. haha! Rechts: Het was een geslaagde avond! Wat vinden jullie van mijn prachtige Amerikaanse panty, haha?

Links: De volgende dag moest ik even de stad in en ik scoorde een sapje bij The Smoothie Company. Echt een aanrader, daar wil ik zeker vaker naartoe! Rechts: Mijn party outfit van zaterdag. Deze top van Forever 21 heb ik al een jaar, maar eigenlijk nog niet zo vaak gedragen. Het werd dus tijd om hem weer uit de kast te trekken!

Links: Gezellig eten voor de verjaardag van een vriendinnetje. Rechts: Daarna drankjes doen, maar ik had het nogal koud dus trok ik deze lekker grote trui aan haha.

Links: De stad in, shotjes! Rechts: Met mijn lieve vriendinnen <3

Links: En toen was het alweer zondag. Zaterdag gingen we pas om 6 uur slapen dus ik was super moe. Ik had ook echt geen zin om de deur uit te gaan dus het werd voor mij Thuisbezorgd.nl. Een heerlijke pizza! Rechts: Toch maar even wat aan school gedaan, moet ook gebeuren. Foto’s van school dingen zijn echt totaal niet boeiend dus die maak ik ook niet echt, maar ik ga dus ook nog naar school haha.

Dat was mijn week weer! Deze week heb ik het wat rustiger, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn. Tijd om me wat meer op mijn studie te focussen. Ik heb wel weer wat leuke dingen gepland staan maar dat zullen jullie volgende week wel weer zien. Tot dan! X

31 Reacties

 1. Tessa 6 oktober 2014 / 06:52

  Waah wat tof dat je bij de opening van de primark was! Haha die ballonnen! En gezellig dat je met Sarah ging afspreken!
  Liefs, Tessa

 2. fashionbeautydaphne 6 oktober 2014 / 09:18

  Ik ben echt ontzettend benieuwd wat je allemaal bij de Primark heb gekocht =D.
  Elke keer als ik een foto van je zie heb ik zoveel respect voor jou. Je haar vind ik echt prachtig bij je staan. Fijn te zien dat je zo straalt.
  Liefs.

 3. Martina 6 oktober 2014 / 10:06

  Wat een mooie nieuwe aankopen! Vooral je schoenen vind ik erg gaaf!

 4. Michelle 6 oktober 2014 / 10:06

  Wauw, wat een ontzettend leuke, gave, sportieve en drukke week! Hoe houd je het allemaal vol, haha! Ik zou t sporten al snel laten schieten vrees ik ;-). En dat korte haar staat je echt fantastisch!

 5. Sarah 6 oktober 2014 / 10:10

  Ah wat een superleuk verslag heb je ervan gemaakt Lizzy! Ik probeer ook altijd meer foto’s te maken dan de foto’s die ik op instagram wil zetten haha, maar op de één of andere manier vergeet ik dat altijd. Jammer, want zoals jij het doet heb je echt een heel compleet overzicht van je week!

 6. Marlous 6 oktober 2014 / 11:34

  Haha ahh het was zo leuk!! Ik moet nog steeds elke keer lachen om die wc-selfies haha. En wat goed dat je tussen de drukte door nog tijd vindt om te sporten. Kan ik wel wat van leren..

  • Lizzy 6 oktober 2014 / 14:04

   Is ook moeilijk hoor! Maar na een lange dag school even als afleiding sporten zorgt ervoor dat ik er weer tegenaan kan!

 7. Manon 6 oktober 2014 / 11:42

  Ahh goed gevulde week :) en nog super leuk ook . Snap dat je dan heerlijk kan genieten van alles wat er gebeurd

 8. Estrella 6 oktober 2014 / 11:54

  Leuke vrolijke foto’s! Ik heb het al eerder in een reactie geschreven, maar dat korte pittige kapsel staat je écht goed, ook al is het dan noodgedwongen kort. Ik zou haast zeggen, houden zo!

 9. Anna 6 oktober 2014 / 12:00

  Wat een leuke en blije foto’s! Je korte haar staat je echt fantastisch, echt heel volwassen, mooi! X

 10. Milou 6 oktober 2014 / 12:08

  Je schoenen zijn heel tof!! Echt blije foto’s, wordt er helemaal gelukkig van!:-)

 11. Margot 6 oktober 2014 / 12:43

  Wat lief dat je me vernoemt :-) :-) :-)! Ik ga nog steeds stuk om de wc-selfies :’). Vast tot snel! X

 12. Amy 6 oktober 2014 / 12:57

  Ik ben heel benieuwd wat je allemaal hebt gekocht bij de Primark!

 13. Maud 6 oktober 2014 / 20:14

  Ik reageer eigenlijk nooit maar moet na aanleiding van deze foto’s echt even zeggen dat ik dat korte haar je geweldig vindt staan! Super stoer en pittig, je gezicht komt er heel mooi in uit!

 14. Kelly 6 oktober 2014 / 20:15

  Wat een leuke foto’s! Toffe week heb je achter de rug! Die jas van de Primark is leuk! Ik zag al dat je die gekocht heb hihi

 15. Hesteranne 6 oktober 2014 / 21:09

  Fijn dat je zo’n leuke week hebt gehad! Lijkt me wel moeilijk om blog en school met elkaar te combineren. De jas van de Primark ziet er leuk uit!

 16. Jhemyla 6 oktober 2014 / 21:31

  Die jas die je in je handen hebt bij de Primark is echt zo ontzettend mooi.

 17. Amelie 7 oktober 2014 / 23:18

  Leuke week weer! Ik vind je haar ook tof, hopelijk went het snel een beetje! En nu heb ik zin in pizza…

 18. yasmine 8 oktober 2014 / 01:47

  Wat een super mooie broek bij je foto van je even & odd schoenen.

 19. cheyenne 8 oktober 2014 / 07:30

  wat een heerlijk drukke week! ik ben nog steeds dol op je schoenen, en die maaltijdsalade van plus is inderdaad & verbazingwekkend genoeg echt onwijs lekker :D
  xo, cheyenne

 20. Nadia 10 oktober 2014 / 15:50

  Nu krijg ik ook trek ik lekkere dingen zoals de carpaccio op de foto hihi

 21. Annebelle 12 oktober 2014 / 17:03

  Wat is de zin van het leven als je niet kan genieten! Dat denk ik altijd maar :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *