Sweater weather

Ondanks dat het deze week mooi weer is geweest, zijn de koudere dagen in aantocht en wat lekkere truien kunnen dan niet ontbreken. Ik hou van truien waarin je helemaal kan wegkruipen, maar in oktober kan dat nog eens wat aan de warme kant zijn. Sinds een tijdje heb ik een nieuwe trui van een wat dunner stofje, maar die wel lekker ruim valt. De print is ook nog eens super leuk en kon ik het niet laten om hem met jullie te delen! Het is bovenstaande trui en zoals je ziet staat hij leuk met een sjaal en leren jasje. Kom maar door met de herfst!

De trui is van het merk Notice, een lijn van Bon’A Parte die wat meer is gericht op de jonge vrouw. Perfect voor ons dus! Ik heb naast deze trui nog een basic shirtje en t-shirt met print, maar die zien jullie vast nog wel een keer in een outfit voorbij komen. Deze trui vind ik heel leuk door de print, maar hij staat ook tof met een spijkerblouse er onder. Ik hoop hem snel een keertje zo te dragen. Hij kost €49,95. Het merk is dus niet super goedkoop, maar wel betaalbaar. En de stofjes zijn heel fijn, dus de kwaliteit is goed.

Zijn jullie al bekend met Notice?

25 Reacties

 1. Marloes 5 oktober 2014 / 12:37

  Ik ken het merk nog niet, maar de trui is wel erg leuk!

 2. Milou 5 oktober 2014 / 13:00

  Super leuke trui! Nieuw merk voor mij ook.

 3. Amy 5 oktober 2014 / 14:55

  Ik had er nog nooit van gehoord maar wel een mooie trui!

 4. Tessa 5 oktober 2014 / 15:07

  Wat een leuk printje heeft hij! Ik hou van lekkere truien!
  Liefs, Tessa

 5. Eva 5 oktober 2014 / 15:13

  Wat een super leuke trui! Ik zag deze print eerder in een selfie foto van jou op je Instagram! :)
  Ik kende het merk nog niet, maar ik ga nu zeker een kijkje nemen! X

 6. roos 5 oktober 2014 / 16:05

  Wat een leuk printje, hele mooie trui! Ik kende dit merk nog helemaal niet.

 7. Irma 5 oktober 2014 / 16:25

  Wat een leuke trui door dat printje zeg!

 8. Shanti 5 oktober 2014 / 19:23

  Wat een leuke trui! ik kende het merk niet, maar die trui ziet er in ieder geval leuk uit :)

 9. Estrella 5 oktober 2014 / 20:52

  Leuk jasje! Ik ben zelf heel erg gek op sweaters, maar bloemenprint vind ik helemaal niks.

  • Lizzy 5 oktober 2014 / 22:51

   Ik houd normaal ook niet van bloemenprint, maar ik vond hem hierbij juist wel subtiel!

 10. Manon 5 oktober 2014 / 23:27

  Het wordt weer van dat weer waarbij je smorgens dik aankleed en smiddags je jezelf kapot zweet. Drama weer noem ik dat haha.
  Ik ben daarnaast niet zo van truien met drukke patronen etc. of hoog gesloten hals. Dat shopt best lastig voor deze seizoenen.
  Ik hou het voorlopig nog op leuke vestjes. Dat jasje vind ik trouwens wel echt superleuk!

 11. Tineke 6 oktober 2014 / 09:33

  Ik heb wel eens van het merk gehoord, deze trui is echt heel erg mooi!
  liefs

 12. Fleur 6 oktober 2014 / 21:14

  Wat een gave trui! Hij is echt heel erg leuk!

 13. xHMx 8 oktober 2014 / 12:24

  Leuke combi! Waar is het jasje van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *