My life as Liz #125

Vorige week kwam ik lekker bij en genoot ik veel van de zon, en dat laatste heb ik de afgelopen week ook weer gedaan! Ik had wat meer energie dus ben ook wat vaker de deur uit geweest: ik ging naar Amsterdam, sprak af met vriendinnen en ik pakte weer een festivalletje. Het ziekenhuis heb ik ook bezocht en daarnaast werkte ik aan mijn blog. Deze week heb ik namelijk een vakantieweek met vriendinnen en gaan we allemaal leuke dingen doen (gewoon in Nederland, want we konden niet echt een buitenland vakantie plannen ivm mijn ziekte). Ik heb er heel veel zin in en mijn camera gaat ook mee op pad. Daar zullen jullie dus vast nog wel wat over lezen!

Links: Maandag ging ik naar Amsterdam voor een afspraak en ‘s avonds ging ik nog even langs het werk van een vriendinnetje. Gezellig bijkletsen! Rechts: Ik moest ook wat spullen pakken, omdat ik weer naar Utrecht ging!

Links: In de auto, op naar Utrecht! Rechts: Met de beentjes omhoog! Ik deed het maar even voor de foto, ik deed het eerst vaker maar sinds ik een artikel heb gelezen over wat er kan gebeuren als je een auto-ongeluk krijgt, doe ik het niet meer. Te gevaarlijk! Tip van mij haha :P

Links: Na het sjouwen trakteerde ik mama en mezelf op een salade en smoothie bij Eazie. Heel lekker en niet duur! Over Utrecht komt deze week trouwens nog een update online :) Rechts: Mijn ex-stiefvader was jarig dus daar moest op gedronken worden!

Links: Ontbijtje in de zon met meloen. Hmmm! Rechts: Kijk eens wat daar kwam! Mijn prachtige Michael Kors tas. Ik ben nog steeds verliefd.

Links: Mijn outfit van donderdag, toen ik naar het ziekenhuis ging. Leuk rokje, maar echt een bitch om te dragen want hij kruipt de hele tijd omhoog. Rechts: Selfie met mama!

Links: Het liep nogal uit bij het ziekenhuis en we moesten 50 minuten wachten. Voor een gesprek van nog geen 5 minuten, ik dacht dat ik gek werd! Ik word van (lang) wachten altijd super ongeduldig dus daar kwam mijn telefoon weer aan te pas, haha. Ik zal trouwens nog wel iets schrijven over de uitslag was. Rechts: Thuis even chillen op de bank en er viel iemand in slaap op m’n been… De hondjes zijn nu weer bij hun eigen baasjes.

Links: Favorietje! Zo lekker dit! Rechts: Maxi dress time! Wat zit zo’n ding toch heerlijk.

Links: Lekker eten en kletsen met vriendinnen. Rechts: Ik ging outfit foto’s maken met mijn nieuwe jasje van Boohoo. De foto’s komen morgen online :)

Links: Mijn Choies.com bestelling kwam weer binnen en ik ben weer super tevreden. Zo veel leuke dingen, perfect voor de festivals! Rechts: En ik kon mijn nieuwe kimono meteen aan, want ik ging met Diana en Sharon naar Amsterdam live on stage. Het was heel gezellig!

Links: In de auto naar Schijndel! Ik ging even met mama mee, maar was uiteindelijk toch tot redelijk laat gebleven. La Fuente draaide er, was heel chill! Rechts: Jummie, carpacciosalade!

Dat was mijn week! Deze week ga ik dus allemaal leuke dingen doen met vriendinnen en het weekend sluit ik af met Solar! Tot de volgende week :D X

20 Reacties

 1. Jaimy en Laura 28 juli 2014 / 07:54

  Leuke foto’s! Leuk al die feestjes waar je heen gaat! En je tas: die is zóóó mooi!

 2. Tessa 28 juli 2014 / 08:25

  Je zag er echt mooi uit donderdag! En die gestreepte jurk staat je ook zo mooi!
  Liefs, Tessa

 3. Bella 28 juli 2014 / 08:43

  Je tas en je outfits zijn echt superleuk! Je moeder is zo mooi; misschien een keer een artikel over de beauty-geheimen van Mama :)?
  Ik ben benieuwd naar de uitslagen in het ziekenhuis. Ik ga ervan uit dat ze goed waren, want: 5 minuten ;) !!!
  Fijn dat je weer meer energie hebt en ik zie ook dat je gezicht veel minder gezwollen oogt. Je verdient een superzomer.

 4. Eva 28 juli 2014 / 08:48

  Weer een leuke my life at liz!

  Een hele fijne vakantie, en heel veel plezier in SoLar!! :D
  Maak lekker veel foto’s, want ik ben razend benieuwd naar je verhalen en belevenissen. :D

  Liefs, Eva!

 5. Anna 28 juli 2014 / 09:53

  Wat een leuke foto’s! Die maxi dress staat je heel erg mooi :)

 6. Meike 28 juli 2014 / 10:32

  Hele leuke foto’s heb je gemaakt, ziet er uit als een gezellige week! Veel plezier in je vakantieweek (:

 7. Bertine 28 juli 2014 / 12:35

  wat lekker eten komt er voorbij! en je tas is geweldig!

 8. Melissa 28 juli 2014 / 13:11

  Leuke foto’s! Ik hoop dat de uitslag goed was, maar ik had al zoiets gelezen op twitter dacht ik. Even afwachten maar. En La Fuente is chill hè? Heb hem nu 2x live meegemaakt en vind zijn muziek erg relaxed.

 9. Anne Solveig 28 juli 2014 / 13:39

  Wat een gezellige foto’s! Je ziet er goed uit! En je tas is echt zo mooi!

 10. Eline 28 juli 2014 / 17:49

  Leuke foto’s, vooral die met Diana en Sharon.

 11. Anouk | Anouk-s.blogspot 28 juli 2014 / 19:14

  Op sommige foto’s lijk je echt heel erg op Cynthia van misslipglos!

  (zou je op me willen stemmen op mijn blog voor de MODELLENWEDSTRIJD van freshfaces? Thnx :D)

 12. Maaike 28 juli 2014 / 21:38

  ‘Leuk rokje, maar echt een bitch om te dragen’ hahaha moest even lachen hierom. Leuke photo diary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *