Hema geurkaarsen

Een tijdje geleden ontdekte ik dat Hema hele lekkere geurkaarsen, geurstokjes en waxinelichtjes heeft. Ik heb toen een geurkaars cadeau gedaan, maar ik wilde ze zelf eigenlijk ook wel in huis hebben! Vandaag was ik in de stad en nam ik de drie geuren mee. Ik wilde dit namelijk heel graag met jullie delen. De kaarsen zijn goedkoop, ruiken super lekker en de geur wordt goed verspreid. Echte budget geurkaarsen die een vermelding waard zijn!

Wat ik zo leuk vind aan de kaarsen, is dat de geuren wat aparter zijn. Ik ben snel uitgekeken op standaard geuren zoals vanille of lavendel. Maar geurkaarsen met een wat apartere geur zijn vaak ook meteen duurder! Deze van de Hema kosten gelukkig maar 2 euro per stuk, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Er zijn drie verschillende geuren en de namen spreken eigenlijk voor zich, maar ik zal ze toch nog even kort omschrijven. Mijn favoriet is Jasmine Fresia Pear!

Tea Cedar Lilly – Dit is de meest milde geur van de drie. Zo’n geur die altijd kan en ook wel door bijna iedereen gewaardeerd wordt. Neutraal, maar toch fris.

Orange Musk Roses – De musk en rozen zorgen ervoor dat deze geurkaars wat zwaarder is, maar de sinaasappel zwakt dat een beetje af. Hele goede combinatie wat mij betreft!

Jasmine Fresia Pear – Een zoete, maar toch frisse geur. Ik ben dol op peer in geuren, dus dat zal waarschijnlijk de reden zijn dat deze favoriet is. Het geeft een lekkere frisse, maar niet te zoete twist.

Ik ben zo positief verrast door deze kaarsen dat ik ze wel met jullie moest delen! Iedere geur is er trouwens ook verkrijgbaar in geurstokjes en waxinelichtjes. Waren jullie al bekend hiermee?

15 Reacties

  1. tamara 5 juni 2014 / 18:55

    vooral die met peer lijkt me erg lekker. als mijn voorraad wat kleiner is ga ik deze zeker proberen.

  2. Michelle 5 juni 2014 / 20:32

    Wat een goede tip! En peer in een geurkaars, oooh. Ik ga snel eens bij de Hema kijken!

  3. Masja 5 juni 2014 / 22:37

    Klinkt goed, hiervoor ga ik binnenkort zeker even langs de hema!

  4. Denise 6 juni 2014 / 00:31

    Ik werk bij de hema dus ik was er zeker bekend mee. Zelf heb ik de roze waxinelichtjes. Ze ruiken echt heerlijk! Leuk artikel trouwens! :)

  5. Tessa 6 juni 2014 / 07:54

    mmm heerlijk ik hou echt van geurkaarsen! Alleen als ze in mijn kamer staan krijg ik er altijd hoofdpijn van haha..
    liefs, Tessa

  6. Hesteranne 6 juni 2014 / 09:46

    Ik heb ze al wel in de Hema zien staan. Ik ga ze snel een keertje proberen!

  7. Evelien 16 juni 2014 / 18:05

    Jasmine Fresia Pea lijkt me het lekkerst! Ik houd niet echt van rozengeur. Wel van peren, dus als ik weer eens bij Hema ben, ga ik zeker eens snuffelen aan deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *