My life as Liz #116

Als je de Vlog Friday hebt gezien, weet je misschien wel dat ik een redelijk goede week achter de rug heb. Ondanks dat ik dinsdag chemotherapie had, ging het relatief goed en heb ik genoeg leuke dingen kunnen doen. Ik heb het rustig aan gedaan, maar ik had meer energie dan de andere keren. Heel erg fijn! Deze week wordt het mooi weer en heb ik nog weinig in de planning staan, maar ik ga er vanuit dat dat wel goed komt…

Links: Maandag moesten we al vroeg bij het ziekenhuis zijn om bloed te prikken, maar de afspraak bij de internist zelf was pas later. Daarom gingen we in het dorp even bij de Bakker Bart ontbijten. Ik had een croissant, broodje met kaas, thee en sinaasappelsap voor €2,50. Vulde goed, het was lekker en niet duur! Rechts: Dinsdag moest ik weer naar het ziekenhuis! Ik kreeg deze keer een bed toegewezen omdat het druk was bij de dagbehandeling en omdat ze wisten dat ik me de afgelopen keren zo naar voelde. Heel lief, en zo’n bed was echt heel chill!

Links: Van uren in het ziekenhuis zitten ga je je vervelen… Gelukkig was deze keer naast mijn vader ook mijn peettante mee, daardoor ging de tijd lekker snel! Rechts: Mama maakte eenmaal thuis een heerlijke wokmaaltijd. Die at ik lekker op op de bank, omdat ik zo moe was. ‘s Middags slaap ik altijd, en de hele dag ben ik niks waard. Ik ben wel die avond nog naar de stad gefietst om een ijsje te halen met mijn zusjes, dat was echt een persoonlijke overwinning!

Links: Onder het genot van een muziekje aan de slag voor mijn blog. Ideeën uitwerken! Rechts: Ik kreeg deze tekening opgestuurd van een lezeres. Zo lief dat ze helemaal de moeite heeft genomen om mij na te tekenen!

Links: Even een snelle foto van mijn outfit! Ik ben dol op de combinatie sneakers met een leuke top en een sjaal. Daar kun je me echt in uittekenen, haha. Rechts: Ik ging gezellig cocktails drinken met vriendinnen. Lekker bijkletsen, was weer heel gezellig!

Links: Ik ging even met mama naar de stad maar had enorme honger, dus ik haalde even een broodje bij de La Place en een smoothie. Ik blijf het echt best wel duur vinden, maar het is ook gewoon lekker! Rechts: Zusje hielp me met de outfitfoto’s en ik trakteerde haar op een ijsje. En mezelf natuurlijk!

Links: Bloggen bloggen bloggen! Ik heb deze week drie filmpjes opgenomen, dus daar ging ik onder andere mee aan de slag. Rechts: Hello there! Ik ging naar Schijndel want mijn oma was jarig!

Links: Mama kookte Mexicaans, jummie! Het was lekker weer dus ik kon lekker buiten eten. Rechts: Zondag was het ook een prachtige dag en daarom de perfecte gelegenheid om buiten te ontbijten en te werken aan mijn blog. Oh oh the goodlife!

Links: Geen blote benen voor mij, mijn benen zijn zelfs verbrand door m’n broek heen! (Ik wist ook niet dat dat kon, maar mijn huid is nu dus echt extreem gevoelig). Rechts: Ohhh wat zijn we vrolijk! Dit weer doet echt wonderen voor m’n humeur.

Links: Ik had geen plannen zondag en verveelde me een beetje, dus toen mama voorstelde om een drankje te doen, zei ik ook zeker geen nee! Rechts: Een paar uur later zaten we er nog steeds… Het was een heerlijke dag!

Ik word best wel vrolijk als ik naar deze diary kijk! Lekker eten, mooi weer, leuke dingen… Doe mij maar meer van dat soort weken! Ik wens jullie een fijne week en tot de volgende keer! X

26 Reacties

 1. Eva 19 mei 2014 / 07:16

  Wat een leuke zomerse my life as liz is dit zeg! :)

  Een hele fijne week lieve liz! XO

 2. Tineke 19 mei 2014 / 07:28

  Je hebt lekker van het mooie weer genoten zie ik! Leuke foto`s meid!
  Liefs

 3. Daphne 19 mei 2014 / 07:32

  Wat een leuke foto’s ! Ik heb een vraagje . Waar koop jij je Nike Roshe ? Op internet kan ik namelijk weinig vinden in mijn maat …

  • Lizzy 19 mei 2014 / 09:19

   Die van mij komen van JD in Eindhoven en Sneakertom!

 4. Tessa 19 mei 2014 / 07:59

  mmm wat een heerlijk ontbijtje! En wat fijn dat je nu een bed toegewezen kreeg.. Dat sapje in die jar ziet er zo lief uit!

 5. Dagmar 19 mei 2014 / 08:07

  Yay wat een fijne diary! Ik hoop dat deze week net zo mooi gaat worden voor je, veel liefs, Dagmar

 6. Esmay 19 mei 2014 / 09:03

  Wat fijn dat het een goede en leuke week was! Ik snap best dat je daar vrolijk van word en dat is je ook dik gegund!
  Wel balen dat je bent verbrand door je broek heen zeg! :(
  Hopelijk word deze week net zo leuk1

 7. Maaike 19 mei 2014 / 10:35

  Wat een fijne week en heerlijk dat je zo hebt kunnen genieten van het zonnetje!!

  X

 8. Martina 19 mei 2014 / 11:10

  Wat een heerlijke zonnige foto’s, fijn dat je zo lekker hebt kunnen genieten!

 9. Femke 19 mei 2014 / 12:05

  Ziet eruit als een heerlijke week met zo veel vrolijke mooi-weer-foto’s :

  liefs,
  Femke

 10. Laura 19 mei 2014 / 12:31

  Ah heel fijn dat je een leuk week hebt gehad! De foto’s zien er ook gezellig uit.

 11. Amelie 19 mei 2014 / 13:39

  Dat ziet er beter uit! Lekker genieten, en deze week nog meer!

 12. Sanne 19 mei 2014 / 15:11

  Leuke foto’s! Lekker genieten van het weer :)

  Een tip voor ‘verbande benen’: als je een lichte broek aan doet, wit, beige of een lichte spijkerwassing, trekt het de zon minder aan en worden je benen niet warm, omdat de lichte kleur de zon weerkaatst! Alsnog zul je moeten oppassen, maar als je dus een witte broek aantrekt scheelt het al een hoop! ;)

 13. Linda 19 mei 2014 / 16:03

  Erg fijn dat je ondanks de chemo toch een fijne week heb gehad, daar knapt een mens van op. En van dit weer zeker! Leuk om je diary door te kijken en te lezen. Wens je een fijne nieuwe week toe! :)

 14. Fleur 19 mei 2014 / 16:31

  Wat een fijne en zonnige dairy!
  Geniet van het mooie weer deze week!

 15. Vera 19 mei 2014 / 20:00

  Wat goed om te zien dat je zo’n goede week hebt gehad. Gelukkig was het zo’n mooi weer want daar kan inderdaad een mens goed van opknappen. Hopelijk volgen er meer van dit soort goede weken.

 16. Bertine 19 mei 2014 / 22:24

  die tekening van jou is echt goed gelukt!! en die foto van jou met die hoed is echt prachtig

 17. masja 20 mei 2014 / 23:27

  Super leuk artikel! Echt heerlijke zomerse foto’s!

 18. Marjolein 21 mei 2014 / 09:35

  Wat een fijne week heb je gehad :D ik hou van zulk weer! Helaas kon ik er toch niet helemaal van genieten door de examens, maar buiten onder de parasol leren is altijd beter dan binnen, haha. Die cocktail ziet er er heftig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *