Kom de winterdip door met Lush!

Ik kreeg een leuk persberichtje wat ik zeker met jullie wilde delen: Lush heeft een aantal nieuwe producten! Een bodypolish, bodylotion en 3 heerlijke lipscrubs. Geniet mee van al die lekkere producten zou ik zeggen.

Om je lippen lekker zacht te houden en zonder velletjes kun je een lipscrub gebruiken. Lush heeft 3 lipscrubs in verschillende smaken, echt delicious dus. Hoe het werkt? Je neemt een kleine hoeveelheid, masseert het op je lippen en dan lik je het af. Er zit Fair Trade suiker in, en biologische jojoba olie. Dus niet alleen goed je voor je lippen, maar je weet dus ook dat de producten met goede ingrediënten zijn gemaakt.

Één lipscrub kost €8,95 en er zijn 3 varianten:

Mint Julips. In deze scrub zit pepermunt olie en chocolade. Denk jij dan ook niet aan een snoepje genaamd After Eight? Juist! En daar smaakt de scrub dan ook naar. Heerlijk, want After Eight vind ik goddelijk.
Bubblegum. Deze scrub is lekker zoet, dus de naam is zeker toepasselijk.
Sweet lips. Vanille en chocolade zijn de zoetmakers van deze scrub. Jij krijgt zeker sweet lips!

De bodypolish in Turkish Delight is een romige cacaoboter met de geuren van rozen en jasmijn. Er zitten maarliefst 20.000 rozenblaadjes in! Helaas is het wel aan de dure kant: je betaalt maarliefst €29,95 voor een bodypolish, maar je krijgt dan wel 200g.


Ken jij het toetje crème anglaise? Dat is een pudding, gemaakt met opgeklopte eieren, melk, suiker en vanille. Lush heeft er een bodylotion van gemaakt, Crème Anglaise Hand en Bodylotion. Voor 240g betaal je echter wel €44,95.

In de lotion zitten verschillende oliën zoals virgin kokosolie en amandelolie. In de geur zit een vleugje mirre, vanille en zoete sinaasappel. Klinkt goed, nietwaar?

De producten klinkt in ieder geval goed, het is alleen jammer dat ze zo prijzig zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *