LOVELYBRANDS.NL GIFTS

Photobucket

Een tijdje geleden kreeg ik een enthousiast mailtje van Daphne en Emmeline, de eigenaressen van Lovelybrands.nl. Deze web-boutique is nu ongeveer sinds twee maanden in de lucht en verkoopt kleding en sieraden van een aantal geselecteerde merken. De collectie is dus klein en overzichtelijk, hierdoor willen ze het gevoel van real-life winkelen evenaren. Zelf vind ik die overzichtelijkheid heel fijn, want sommige webshops hebben zó veel, dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Ik haak dan al snel af, omdat het teveel gezoek is. Daar heb je bij Lovelybrands geen last van!

Toen ik een kijkje nam op de webshop was ik al meteen onder de indruk. De layout ziet er professioneel uit en je zou niet zeggen dat deze webshop nog zo jong is. Ik ontving van Daphne en Emmeline een superleuk t-shirt van Nümph en een ketting met zeepaardje van timi. Hier moest ik natuurlijk wat over schrijven!

De pakketjes waren trouwens super leuk verpakt met een leuk tape er omheen en het shirt was gewikkeld in rood papier. Ik werd er helemaal vrolijk van, je zag echt dat het pakketje met liefde was ingepakt. Zo’n luxegevoel is natuurlijk nooit verkeerd.

Photobucket

Allereerst de ketting. Dit is een lang model met een zeepaardje eraan. Heel schattig! Hij is van het merk timi en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog nooit van heb gehoord. Ik heb nog even verder gekeken naar sieraden van het merk en die zijn allemaal erg leuk! Aanrader dus om eens naar te kijken. Deze ketting kost €12,95.

Photobucket

Daarnaast het schattige t-shirt van Nümph. Dit is het zogenoemde americano shirt met een leuke print op de voorkant. Het shirt is er ook in het wit, maar geel is ook wel eens leuk voor de verandering. Het is een wat losser model en ik vind het daarom extra leuk om hem bijvoorbeeld in een rokje te dragen. Ik heb het shirt al gedragen en er zijn outfitfoto’s van gemaakt dus die zien jullie morgen! Prijs: €29,95.

Ik zou zeggen: neem eens een kijkje in de webshop, het is zeker de moeite waard. Betalen kan heel gemakkelijk via Ideal en je hebt je pakketje zo in huis. Klik hier om naar de webshop te gaan. Have fun shopping ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *